Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Shared Individualism

Fargepaletten i trenden Shared Individualism er frisk og leken, og gir en ekstra dimensjon for å skape felles rom der felles samvær kan skje.

En stripete fokusvegg der klar gult står i kontrast med mer dempede nyanser.
Stripete fokusvegg

Våre undersøkelser viser et økende ønsker å holde fast på det individeulle, samtidig som vi ønsker å være en del av noe større; dele, samarbeid og kunne hjelpe til og bidra. Fargepaletten i denne trenden er frisk og leken, og gir en ekstra dimensjon for å skape felles rom der felles samvær kan skje.

Steder vokser, demografien og premissene for sosiale samvær endres, så viktigheten av å føle tilhørighet og være en del av en større gruppe vektlegges i større grad.

Shared Individialism 4
Shared Individialism 4

Ved hjelp fra en felles fargepalett kan vi skape en enhetlig innredning som allikevel gir rom for individualitet. Hvordan får vi veggene i en felles hjem til å gjenspeile alle sine personligheter?

Det handler om å få varme farger som føles imøtekommende. Denne fargepaletten inneholder lys gul neon, dus rosa og en livlig cerise – og tilsetter du noen av disse fargene med den noe mykere Denim Drift, som er Årets farge 2017, så kan du fange opp alle karakterer, uten å gå på kompromiss resten av interiøret ditt.

Shared Individialism
Shared Individialism

Denne paletten er ikke kun for familier. Alle som har deler et rom med noen andre kommer til å forstå verdien av å skape innbydende felles rom. For å skape deg en bilde av din vegg kan du benytte appen Nordsjö Visualizer som du finner i appStore og Google Play"

Marieke van der Bruggen
Senior Color Designer – Global Aesthetic Center

Fargekolleksjonen Shared Individualism

Bli inspirert av trenden

Se de 4 fargekolleksjonene

Henter dataene, vennligst vent...