Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Spiseplass med fersken-, gul-. og halmfargede vegger

Skap et harmonisk og trivelig rom med Nordsjö Årets farge

Fargekolleksjonen Buzz er inspirert av det yrende og biologiske mangfoldet du finner i blomsterengen, som både sletter og tilfører en følelse av vitalitet og glede til alle rom i hjemmet ditt.

Buzz-paletten vår henter inspirasjon fra naturens utrolige økosystemer – se for deg vakre enger med gress, markblomster, sommerfugler og bier. De livlige, friske fargene i denne paletten skaper et rikt, energifullt rom som inspirerer til lek og glede.

Fargenyansene i Buzz-paletten er perfekte for å tilføre friskhet og personlighet til hjemmet ditt. Slipp kreativiteten løs med geometriske figurer, skap dramatiske kontraster med delte vegger, eller fremhev fokuspunkter i et rom med smart fargeblokking.

Prøv disse fire glade dekorasjonsideene ved hjelp av Nordsjö Årets farge, Wild WonderTM og Buzz-paletten. 

Vær grafisk kreativ i stua

 

Slipp lekenheten løs i stua ved å kombinere farger og ulike effekter – Buzz-paletten handler om mikse og matche. Her er en sirkel malt i Wild WonderTM, noe som tilfører et friskt, uventet element mot en dus rosa vegg og bidrar til den varme og glødende følelsen.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Clear Mandal C2.06.68
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Pastellrosa vegger i en stue med malt gylden sirkel.

Bruk kontraster på soverommet

 

Levende, men harmonisk – fargene i Buzz-kolleksjonen er valgt for å fungere sammen, så slipp kreativiteten løs ved å dele opp veggen. Her er det en del av rommet malt i en dus rosafarge som definerer sengeområdet, mens resten av rommet er malt i Årets farge 2023, Wild WonderTM. Dette er en kombinasjon som skaper et morsomt, varmt og innbydende rom.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Clear Mandal C2.06.68
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Street View B1.18.51

Innsyn gjennom en dør til et soverom med vertikalt delt vegg i rosa og halmgult.

Slipp solen inn på kjøkkenet 

 

Buzz-kolleksjonen er inspirert av fargetonene du finner på en blomstereng, de føles behagelige sammen og er enkle å kombinere. Her er en kombinasjon av Wild WonderTM og en rik gulfarge, som gir liv til dette kjøkkenet. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Deep Montpellier F8.31.69

Kjøkken med knallgule hyller

Skap interesse med color blocking

 

Det er enkelt å skape et tydelig uttrykk med enkel color blocking, og du kan ikke trå feil hvis du kombinerer farger fra Buzz-paletten med Wild WonderTM. På dette arbeidsområdet skaper den pastellrosa trappen en dempet kontrast mot veggene og taket som er malt i Årets farge. Sett prikken over i-en ved å koordinere innredning og tilbehør i samme rosanyanse.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode

Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Clear Mandal C2.06.68

Et kontor med en trapp malt i pastellrosa
Farger laster....