Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Lyseblått nymalt gulv på mezzaninen i åpent rom
Bruke farge for å dele opp rommene

Skap et funksjonelt hjem med Nordsjö Årets farge

Fleksible hjem der mange ting skjer på en gang, trenger interiør som kan hjelpe dem med å fylle funksjoner fra fristed til familiehjem og til kontor. Fargepaletten fokuserer på multifunksjonaliteten i hjemmet Prøv disse fire interørideer for å finne fargekombinasjoner med Nordsjö årets farge, Bright Skies™, og palettens farger.

I dag er det mer enn noen gang en viktig at hjemmet vårt skal fungere under ulike situasjoner – kontor, skole, restaurant, kino, spa – så vi trenger farger som kan støtte den multifunksjonelle rollen hjemmet har fått. Paletten – med sine glade, lyse toner – er ideelt for et multifunksjonelt rom. Farger som er positive og komplementære – disse nyansene fungerer strålende ved siden av Nordsjö årets farge, Bright Skies™, og kan kombineres på en rekke forskjellige måter. 

Fargene er perfekte for fargeblokking, for å definere bestemte soner i et åpent rom og for å skape en visuell forbindelse mellom tilstøtende rom. Fargene kan også gi personlighet, enten de brukes som ordinære veggfarger eller som en del av en dramatisk malingseffekt. Individuelt eller i kombinasjon kan disse fargene øyeblikkelig vitalisere rommet ditt. 

Prøv disse fire dynamiske interiørforslag ved hjelp av Nordsjö årets farge 2022, Bright Skies™ og fargene i paletten.

1. Skap en flerfunksjonell stue

Mal gule og lyseblå vegger i stue med alkove

På bakgrunn av luftige Bright Skies™, gir fargene i palletten et perfekt utgangspunkt for å fremheve arkitektoniske funksjoner eller funksjonelle områder. Denne veggen med innfelte hyller på begge sider er utpekt i solgult og blir midtpunktet i en komfortabel stue, og gir et moderne og tilpasningsdyktig oppbevaringsområde for bøker, keramikk, arbeidsfiler og kunstverk. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö cobra bite G4.40.80
Bright Skies™ T0.10.70

2. Bruk farge for gi en følelse av bedre plass i et soverom

Soverom i lyseblått med fargeblokkert effekt på sengegavl

Vær smart og bruk farger i et kompakt soverom for å få plassen til å føles større. Vegger malt i lyse og luftige Bright Skies™ får rommet til å føles ekspansivt, og mal en sengegavl i lyse farger for å skape en fantastisk stil som ikke tar stor plass. Ta utgangspunkt i fargene fra sengetøy og puter, blir resultatet forfriskende, avslappet og gir en sammenhengende romfølelse. Ta bilde og bruk gjerne vår app Nordsjö Visualizer for å finne nærmeste farge og fargekode umiddelbart. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö terra flame D3.32.55
Nordsjö cobra bite G4.40.80
Bright Skies™ T0.10.70
Spiced Honey E4.22.49
Nordsjö floating petal B6.05.73
Dark Montpellier F6.55.54
Dusky Dijon S7.19.59

3. Mal veggen over kjøkkenbenken

Grønt kjøkken med rosa og oransje stripe

Når kjøkkenet også fungerer som kontor og lekerom vil du kanskje gi det et rent og praktisk utseende. Legg til litt farger for å få det til å føles som et sted hvor hele familien kan tilbringe tid sammen – enten det er å lage mat, slappe av eller leke. Å bruke fargene i fargepalletten over kjøkkenbenken er en smart måte å definere bruksområdet på uten å bruke glass eller fliser. Dette er en enkel og billig måte å oppgradere kjøkkenet på. Bruk en maling egnet til kjøkken som er vaskbar og tøff mot flekker, som f.eks Nordsjö Easy2Clean, som kan vaskes uten at fargen falmer. Se gjerne etter vår maling Perform+ Easy2Clean, Ambiance Silkematt, Original 10 og 20. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode? 

Nordsjö terra flame D3.32.55
Nordsjö floating petal B6.05.73
Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö pale clover J3.14.63
Dark Montpellier F6.55.54

4. Spis, arbeid og lek i en spisestuen

Kontor med lyseblå vegger og høye vinduer

Ingenting gir et bedre utgangspunkt for et flerbruksrom enn de friske, luftige tonene av Bright Skies™, Nordsjö årets farge 2022. I tillegg til å få mest mulig ut av dagslyset, kan den bidra til å gi ro og klarhet i et travelt familieområde, uansett hva det brukes til. Og ikke glem at disse fargene fungerer veldig bra mot interiørdetaljer i tilsvarende blanke fargetoner. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70

Henter dataene, vennligst vent...