Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Slik bruker du fargekartet for 2020 med Tranquil Dawn i hjemmet ditt

Utforsk allsidigheten til Tranquil Dawn og oppdag fargepaletten som er riktig for ditt rom

Hvert år arbeider Nordsjös fargespesialister med designeksperter fra hele verden for å få en klar forståelse av de kommende globale trendene som kommer til å forme livene våre i nær fremtid. Vi bruker disse innsiktene til å identifisere en ny årets farge og skape en samling av komplementære farger rundt den.

I en stadig mer hektisk og digital verden ønsker mange å være mer omsorgsfulle og søker etter mening. Dette årets farge, Tranquil Dawn, gir en følelse av ro og klarhet som perfekt reflekterer denne stemningen.

Det er en nydelig, allsidig farge som endres avhengig av fargetemaet du kombinerer den med. Vi har skapt fire vakre fargepaletter rundt Tranquil Dawn, med en stemning for hver stil som passer alle. Ta en titt på denne guiden til hvordan du kan bruke Tranquil Dawn hjemme hos deg, og se hvilken fargepalett som best reflekterer din stil ...

Et hjem for omsorg

En lett og luftig fargepalett for kjøkkenet 

I dette kjøkkenet skaper kombinasjonen av myke nøytralfarger og bleke pasteller et avslappende og innbydende rom. Komplementære farger som Tranquil Dawn, årets farge 2020, myk kremfarge og årets farge 2019, Spiced Honey, arbeider sammen for å skape en behagelig og sammenhengende fargepalett.

Fullfør denne avslappende looken med frodige innendørsplanter og håndlaget keramikk.

Hvilke farger?

G4.05.81 Nordsjö calm retreat
DN.03.86 Nordsjö cream rose
J5.03.71 Tranquil Dawn
E4.22.49 Spiced Honey

Et hjem for lek

Et energigivende barnerom med en vibrant fargepalett

cf20_play_color_palette_kids_room
Et barnerom med en vibrant fargepalett og energigivende striper

Dette positive soverommet med skråvegg har en dristig og leken fargepalett som er oppnådd ved å kombinere en solgul farge malt på én vegg sammen med en stripemalt vegg med en dus grå farge på den tilstøtende veggen for å skape en grafisk effekt. Et lurt tips for deg som har ikke har så stort soverom! 

Årets farge 2020, Tranquil Dawn er malt i en tykk stripe rundt vinduet som gir definisjon til vindusområdet slik at det virker større. Hvitmalte møbler, varmt tre og enkle naturtekstiler fullfører looken. Mal med veggmaling Easy2Clean i de ulike fargene - og bruk malingen Ambiance SuperFinish 40 på overflater av tre; seng, leker og vinduskarmer i fargen Base White (NB! Denne hvitfargen er ren og kan benyttes til de aller fleste farger uten å virke skitten)

F9.44.69 Nordsjö vibrant yellow
Q5.04.72 Nordsjö limoges blue
J5.03.71 Tranquil Dawn

Et hjem for mening

Et stilrent soverom i komplementære farger for diskret eleganse

cf20_complementary_colors_bedroom
Et diskret luksuriøst soverom i komplementære farger

I dette melankolsk vakre soverommet, har alt blitt pusset opp i en stil som gir deg det rene og enkle uten for mange forstyrrende elementer. Veggene og taket er malt i en dyp mørk grå farge mens vinduskarmen er malt i årets farge for 2020, Tranquil Dawn. En vakker grågrønn farge som gir en elegangt fargekombinasjon sammen med det mørke veggfargen. Den elegante lysegrå fargen som er brukt på døren, skaper en tidløs fargepalett. Har du forsøkt å male taket i soverommet i samme mørke farge som veggen? Hvis ikke, kan vi anbefale det for å få det deilige mørke hulepreget på soverommet som gir ro og avkopling. Mal veggen med en helmatt maling som Ambiance Xtramatt eller silkematte malingen Perform+ Easy2Clean. Taket er malt med Ambiance Sky og dør og vinduskarmer med Ambiance SuperFinish.

Minimalistiske møbler, taktile pledd og avslappet sengetøy i lin eller egyptisk bomull avslutter denne enkle og elegante stilen.

T3.04.12 Nordsjö cobalt night
J5.03.71 Tranquil Dawn
S4.04.62 Nordsjö smoky sensation

Et hjem for kreativitet

Et fargevalg for stue for den nysgjerrige og kreative

cf20_creativity_color_scheme
Et rikt og intenst fargevalg for en koselig stue

I denne varme fargepaletten vil rike og intense toner som burgunder og skogsgrønn bli justert ned og gi et dusere preg med blekere fargenyanser som Tranquil Dawn, årets farge for 2020 – her brukt på tilstøtende vegger og på vinduskarmene – som gir et varsomt og beroligende uttrykk.

Luksuriøs fløyel, blomstertrykk og originalt vintage-tilbehør hjelper med å skape et rom med atmosfære og hygge.

Z9.19.20 Intense Marseille
J5.03.71 Tranquil Dawn

Henter dataene, vennligst vent...