Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Slik får du et hvitbeiset gulv

Når du beiser ett gulv så får du fram treets årer og struktur, og en lekker levende overflate!

Et hvitbeiset gulv gir en rolig uttrykk på gulvet selv om årringer og streets struktur for lov å skinne igjennom. Denne metoden er flott for deg som vil se trestruktur men vil skjule gamle gule tregulv eller parkett. I videoen over finner du en nærmere beskrivelse hvordan du går frem når du skal beise gulvet, utført av Halvor Bakke i programmet Eventyrlig oppussing. Han benytter vår beis og lakk for å få best mulig resultat på gulvet høyt til fjells.

Hvitbeiset gulv på hytta i Treungen i Eventyrlig Oppussing

 

Slik beiser du gulvet:

  1. Rengjør gulvet med Nordsjö Original Forvask. Dette må gjøres enten du skal behandle et nytt eller gammelt gulv for å sikre best mulig vedheft.
  2. Påfør Nordsjö Original Panellakk i hvit farge Snøheim med en god pensel eller rulle, og gjør ferdig 2-3 planker av gangen for å få et godt resultat. Bruk gjerne et forlengerskaft så går jobben raskere.
  3. Mal vått-i-vått slik at du får et jevn strøk med panellakk på hele gulvet. Det kan være lurt at samme person tar jobben med å beise hele gulvet av gangen. Da blir resultatet som regel jevnt med hensyn til hvor mye beis som tas på for hvert strøk.
  4. Avslutt med 1-2 strøk Nordsjö Parkettlakk matt.

Se videoen over for nærmere forklaring.

 

Hva gjør jeg hvis gulvet er gammelt og gult?

Hvis gulvet er gult så vil selvsagt ikke fargeresultatet bli det samme som når det er nytt og lyst, men jo flere strøk med den hvite panellakken, jo hvitere vil gulvet bli.

 

Avslutt med Original Parkettlakk for å beskytte mot slitasje. Det vil gjøre det enklere å renholde gulvet. Velger du en matt Parkettlakk får du en refleksfri overflate og silkemyke gulv.

 

Hvitkalkede gulv på Eventyrlig Oppussing
Henter dataene, vennligst vent...