Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Slik maler du garderobeskap

Trenger garderobedørene dine et malingsstrøk? Lær hvordan du på en enkel måte endrer farge på skap og skapdører.

Slik gjør maler du garderobeskap

Begynn med å vaske med Nordsjö Original Forvask som er speielt utviklet for å forberede overflater som skal males. La det tørke og slip deretter overflaten med fint sandpapir. Dette er spesielt viktig på møbler som allerede er malt og behandlet. Fjern også knotter, beslag, ben og andre detaljer som ikke skal ha maling på seg. Tørk av slipestøvet grundig.

Har du et møbel eller en dør med overflateskader, kan det hende du må gjøre et grundigere forarbeid. Hvis det er skader som må repareres, start med å grunne med Nordsjö Original Heftegrunn og sparkle deretter over med Nordsjö Professional Akrylsparkel som er spesielt egnet for treverk.

Slip og mal deretter de sparklede overflatene før du maler hele garderoben. Ved maling av ubehandlet treverk innendørs må eventuelle kvist først isoleres med Nordsjö Kvistlakk, eller du kan påføre hele møbelet og dørene med Nordsjö Orginal Kvist og -sperregrunn for å få malingen til å sitte ekstra godt på ubehandlet tre og for å minimere risikoen for misfarginger/ gjennomblødning fra harpiks/kvister, gulnet tre m.m.

nordsjo

Store møbler som hyller og skap er lettest å male med ruller. Bruk en egnet pensel til å male detaljer.

Mal to lag med Nordsjö SuperFinish. Hvis du da vil ha en mer "håndmalt" finish, kan du stryke i den våte malingen med en tynn børste. Ta-daa, nå er du ferdig!

nordsjo

Årets farge Brave Ground er malt på deler av veggen samt på garderobeskapet og listverket. Den brune varme fargen heter Nordsjö Chocolate Bar.

En stripete fokusvegg der klar gult står i kontrast med mer dempede nyanser.

Riktig maling på rett plass - Ambiance SuperFinish
Riktig maling på rett plass - Ambiance SuperFinish

Vanntynnbar helmatt eller silkematt maling med ekstremt god utflyt og ripebestandighet.

Malingen gir en glatt og hard overflate, som gjør den perfekt til møbler, dører, karmer, lister, samt inn- og utside av kjøkken- og garderobeskap.

Les også: Slik maler du IKEA-møbler og Slik maler du møbler

 

Henter dataene, vennligst vent...