Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Slipp kreativiteten løs med lilla

Søker du kunstnerisk inspirasjon? Prøv kraften av lilla.

I en nydelig blanding av rolig blå og lidenskapelig rød, oppfyller lilla alle kjennetegnene til kreativitet: visdom, uavhengighet, mot og tillit.

For å stimulere sansene og få fart på dine kreative evner, kan du prøve å male arbeidsrommet, biblioteket eller lekerommet i en flott lillanyanse; som aubergine, indigo eller moden plomme.

 

Soveromsinspirasjon med varme nøytrale farger

 

Dersom helt lilla vegger ikke er din ting, kan du sette sammen mykere lysere fargetoner av lavendel og fiolett sammen med kremfarger og beige for å skape en elegant, beroligende fargepalett.

 

Hvis du vil ha en tradisjonell og yndig spisestue, kan du la deg inspirere av romantikken i den landlige, franske stilen. Kombiner klare, klassiske gråfarger med dempede pastellfarger med litt grått i, som fiolett og lyselilla.

 

Slektskapet til lille med både blå og rød, gjør dette til den perfekte fargen for både gutte- og jenterom. Mal en vegg i en lysere lillatone for et iøyenfallende utseende, eller tilfør fiolette tilbehør og tekstiler til en nøytral fargepalett. Det er hva vi kaller kreativitet.

 

barnerom, inspirasjon, colour tester, aimforhappiness, barnerominspirasjon, velge farg, prøvemale
Henter dataene, vennligst vent...