Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Lyseblått tak i stue med nøytrale vegger og store buede vinduer
Start en ny historie med Bright Skies™

Start en ny historie med Nordsjö Årets farge 2022

Beste måten å gjenoppfinne hjemmet ditt på? Med en ny tilnærming til farge. Kombinert med Bright Skies™ – Nordsjö Årets farge 2022 – fargepaletten gir deg alle ingredienser du trenger for en ny start ...

Ta de luftige tonene av Nordsjö Årets farge, Bright Skies™ og bland med de myke hvite og varme nøytrale fargene i fargepaletten, og du får den perfekte oppskriften til oppussingen. Dette er nyanser som kan skape et friskt bakteppe i ethvert rom – et tomt lerret du kan bygge på på hvilken som helst måte du velger. 

Fargene i paletten gir et flott utgangspunkt for ulike fargekombinasjoner ettersom de alle passer så sammen bra med nærmest alt. Nøytrale, lette og luftige - fargene kan bidra til å lyse opp ethvert rom, enten det er tradisjonelt eller moderne, minimalt møblert eller fylt med en eklektisk blanding av innredningsdetaljer. 

Ta en titt på de inspirerende måtene å bruke disse fargekombinasjoner i hele huset for å påvirke både inspirasjon og motivasjon ...

1. Mal spisestuen med en tofarget vegg

Lyseblå panel og vinduskarm i stue med nøytrale vegger

Lag et innbydende sted for samtale ved å soneinndele en avslappet sittegruppe med en frisk kant til Bright Skies™. Det er ikke nødvendig å holde seg til ordinære firkantige veggflater – en malt bue kan gi et interessant utseende i et rom. Og det å male hyller i hvitt eller lett nøytrale farger gjør dem klare til alt – bøker, blomster eller en samling av ting du elsker. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö City life FN.02.77
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89
Nordsjö quiet hideaway ON.00.83

2. Utvid horisonten på soverommet ditt

Soverom malt i lyseblå med trestol og skulptur

Skap en følelse av ubegrenset himmel ved å male soverommet i omfavnende blått, medNordsjö Årets farge 2022, Bright Skies™. Å bruke samme farge på vegger og tak er en smart måte å oppheve grensene til et rom og gi det opplevelsen av romslighet. Å legge til tilbehør i naturlige toner og teksturer vil fullføre utseendet. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70

3. Gi kjøkkenet ditt en ny retning

Hvitt kjøkken med panel av blått på veggen

Når du maler kjøkkenet ditt i luftige, nøytrale farger, blir det friskt, tilpasningsdyktig og lett å legge til andre innredningsdetaljer. Og hvorfor ikke legge til farger i rommet med et moderne panel i årets Nordsjø-farge, Bright Skies™? Ikke bare vil dette gi en ren vegg over kjøkkenbenken, men det vil også bidra til at rommet føles mer energisk og moderne. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89

4. Definer arbeidsområdet ditt med farger

Arbeidsområde med hyller mot veggen i nøytrale farger, og et blått panel på den ene siden

La de myke nøytrale fargekombinasjoner skape det perfekte hjemmekontorsområdet. Fargene er lette, luftige og varme, og de fungerer godt sammen og kan skape et rolig og moderne bakteppe for kontormøbler. Legg til en aksentfarge til Bright Skies™ for å finne din stil. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö City life FN.02.77
Nordsjö quiet hideaway ON.00.83

Henter dataene, vennligst vent...