Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Supermatt kampanje
supermatt kampanje

Supermatt eksteriørmaling

Supermatt husmaling gir deg et moderne helmatt utseende på husveggen

Matte farger gjør at ting virker fjernere, dypere og mer naturlig. De reflekterer ikke lys og gir lite gjenskinn. Nå skal også boligene dempes fra omgivelsene.

Vi lanserer en supermatt veggmaling til utvendige trefasader. En akrylmaling helt uten glans, men som gir en robust og holdbar overflate i opptil 10 år. Matt husmaling er for deg som er boligeiere som tenker nytt og som er opptatt av moderne arkitektur.

Supermatt maling Nordsjö hvit
Supermatt maling Nordsjö hvit

Matt husmaling i gråsvart farge

Svart farge på husveggen
Sortmalt hus

For å hjelpe deg et stykke på veien viser vi her en nøye utvalgt palett som passer både moderne og tradisjonelle hus. Stilrent hvitt, grått og nesten svart, men også sterkere farger som gir et mer klassisk utrykk. Du finner fargene lengre ned på siden.

Den gråsorte fargen er alltid populær både på moderne hus men også på eldre funkishus.

Gråbeiset terrasse
Sortmalt hus

Hvit staffasje er alltid fint på sorte hus. Hvitmalt dør og vinduskarmer passer godt inn i naturens grønne farger som vi finner i området rundt huset.

Grå terrasse
Sorte husfarger

Terrassen er beiset i den helt lyse grå fargen nesten transparente farge Tjøme. Da beholder treverket sitt naturlige utseende, samtidig som treverket beskyttes mot solstrålene som ellers ville bryte det ned. Terrassebeisen hindrer samtidig oppsprekking som skjer naturlig hvis du velger å ikke behandler terrassegulvet.

Henter dataene, vennligst vent...