Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Stue malt med dus mørk rosa farge og striper

Ta med varme nøytrale og naturnære fargenyanser inn i hjemmet ditt

Vår fargepallett Raw henter inspirasjon fra den rike designet i naturen og råmatrialet i vi finner der. Strå, halm hvete og bark – herfra hentes fargenyanser som kan gi ditt hjem en umiddelbar smak av den vilde naturen vår.

Fargene fra Raw-palletten reflekterer det mangfoldige og kreativt potensialet av våre naturlige ressurser og deaign vi ser rundt oss. Inspirert av varme fargetoner fra tørket gress og innhøstet korn er våre fargenyanser både enkle å like men også lekre på veggen uten å ta over hele rommet.

I en verden av blomstenes farger, er fargenyansene fra tørkede blomster ansett å være tidløse. Disse er perfekt når du skal ta med varme og dybde inn i rom, og de ser fantastisk ut både alene og i kombinasjon med hverandre – eller sammen med Årets farge Wild WonderTM .

Prøv de 4 interiørideene ved hjelp av fargene i Raw-palletten...

Prøv en modig kjøkkenfarge

 

Fargenyanser fra dyp kanel og muskat skaper et flott «statement» i dette kjøkkenet – en effekt som økes av rutemønsteret ved bruk av Wild WonderTM. Resultatet er langt unna det vanlige hvite kjøkkenet, med sine varme fargenyanser og brune kjøkkenskuffer i tre – dette være seg eik i alle nyanser eller ask og wenge. Et kjøkken som er både livlig og inviterende! Det kreves litt mot å velge en fargenyansen utenfor det vanlige, men vi lover: dette er både varige og trivelsskapende, og farger for deg som trives i gode miljøer.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekoder

Dazzling Mandal C3.16.38
Nordsjö Century Brown D9.19.42
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Kitchen with deep brown walls and a checkerboard pattern. Kjøkken med dyp brun veggfarge og rutemønster

Mal solnedgangen i soverommet 

 

Fargene fra Raw-palletten er perfekte for å male en tofarget eller flerfarget vegg. Her har vi brukt en dus orange fargenyanse og en subtil og forsitkig rosa sammen med Årets farge 2023 Wild Wonder TM for å skape en rolig men samtidig fargerikt miljø. Sammen med trespiler eller panel samt tilbehør i naturlige matriale gir de soverommet en rik, varm atmosfære.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekoder

Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Ingenious C8.04.67
Nordsjö Brownington Court E2.17.58

Todelt vegg i soverom med fargekombinasjon av orange, rosa og strågult

Bruk farger som skaper hygge i stuen

 

De varme fargenyansene I Raw-palletten er perfekt for å skape hygge i rommene. Malt med 2 fargetoner i brunt sammen med en stripe med Årets farge Wild Wonder TM, gir dette veggen et bakteppe i stuen som gir både farger visuelt inn uten at det visuelt blir rotete. Spiler på en sidevegg, et sidebord av kork samt detaljer i rotting, velur, leire og grovt ull høyner det naturlige utseende og energien i rommet.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekoder

Nordsjö Century Brown D9.19.42
Nordsjö Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En vegg malt vertikalt i stua med ulike fargenyanser i brunt og kremfarget sofa.

Velg tofarget for en elegant spiseplass

 

Kombinasjonen av Årets farge, Wild Wonder TM sammen med en lysere fargenyanse gir en elegant og harmonisk tofarget vegg. Når du plasserer stripene høyt på veggen dras øyene oppover, og dermed fremhever du rommets høyde samtidig som det gir en intim atomsfære rundt matplassen eller spisestuen.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekoder

Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Taupe Twist G0.10.75
Nordsjö Origami GN.00.85

Tofarget vegg med rundt bord og hvit lampe samt kjøkkenstoler i eik
Henter dataene, vennligst vent...