Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Nordsjo_CF21_Colour_of_the_year_Timeless_colors_global_1

Alt du trenger å vite om årets Nordsjö-farge 2021

Årets farge 2021, Brave Ground, er varm, nøytral og setter er sterkt og balanserende preg på ethvert rom. Se hvorfor den er tidsriktig, og finn inspirerende ideer og fargekombinasjoner med andre nyanser for å forvandle ditt hjem ...


Hvert år diskuterer fargespesialistene våre og et team av de beste internasjonale designeksperter de siste globale trendene som vil påvirke alle områder i livene våre. Deretter overfører vi innsiktene til én nøkkelfarge som gjenspeiler stemningen for øyeblikket – en nyanse som får innvirkning på hjem verden over.

Det som fremgår av vår trendprognose i år, er at vi alle revurderer hva som virkelig betyr noe i livene våre. Vi sjekker status og finner en ny og positiv vei fremover ved å ha tro på oss selv, samarbeide, bygge på fortiden og planlegge for fremtiden. Det krever mot for å omfavne endring, og hjemmene våre kan bidra til å gi et solid og støttende fundament, samt gi oss muligheten til å være kreative.

Årets farge for 2021 heter Brave Ground – en varm, naturlig tone som skaper muligheter og stabiliserer. Det er også en allsidig nyanse som lar andre farger skinne. Hvordan kan du bruke den til å forvandle hjemmet ditt?

Vi har laget fire brukervennlige fargepaletter, alle sentrert rundt årets farge, slik at du kan uttrykke deg på mange måter og være modig nok til å ta det første skrittet …

1. Kombiner årets farge 2021 med tidløse toner for å skape en balansert bakgrunn

Nordsjo_CF21_Colour_of_the_year_Timeless_colors_global_1

Skap en avslappet spiseplass ved å kombinere Brave Ground med våre tidløse fargepalett. Denne paletten gir et solid fundament for alle typer interiør – tradisjonelt eller moderne – som fungerer godt med håndverk og naturlige materialer.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Spiced Honey E4.22.49

2. Bland varme nyanser i rødt og rosa som skiller seg ut med årets farge 2021 i soverommet 

Nordsjo_CF21_Color_of_2021_Expressive_colors_global_2

Ha mot til å være individuell ved å kombinere årets farge for 2021, Brave Ground, med de dristige rosa og røde nyansene på den ekspressive paletten. Disse fargene ser flotte ut med moderne interiør, grafiske mønstre og lyse tregulv.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Rose pergola A5.33.39
Nordsjö Tea dance B8.38.44
Nordsjö Downing street  C5.39.34

3. Kombiner årets farge 2021 med myke, naturlige fargenyanser for et avslappet og innbydende preg på hjemmekontoret

Nordsjo_CF21_Color_of_2021_Trust_colors_global_3

Kombiner Brave Ground med jordfargene fra den pålitelige fargepaletten for en varm, innbydende følelse. Nyansene er subtile, smarte og fungerer godt med funksjonalistisk interiør og overflater som kobber, marmor og fløyel.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Almond mousse EN.01.81
Nordsjö Light taupe E0.04 67
Deep Sarcelles F1.04.56

4. Skap en forbindelse til naturen med våre fargetrender for 2021

Nordsjo_CF21_Color_of_2021_Earth_colors_global_4

Mal med fargene fra naturen, gresset og himmelen og fargesett de sammen med jordfargene våre – nyanser av blått og grønt, og balanser dette med årets farge, Brave Ground. Disse fargetonene fungerer utmerket med detaljer i naturlig tre, antikke møbler, keramikk og innendørs planter.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Approaching storm S2.18.28
Intense Dijon T1.23.25

Vil du kombinere mer enn én farge? Finn ut hvordan du maler vertikal stripe

Vil du vite mer om Årets farge?

Farger laster....