Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Vegger med WOW-faktor

Bruk din kreativitet og mal ditt nye hjem med inspirerende malingsteknikker.

«Jeg er begeistret for muligheten til å bruke friske farger for å vise personlighet i mitt nye hjem. Hva annet kan jeg gjøre for å gi det wow-faktoren?»

I vår nye globale rundspørring sier nesten halvparten av de som flytter at det å gjøre et godt førsteinntrykk er viktig når det dreier seg om hvordan deres nye hjem fremtrer.

Å velge en frisk farge er en utmerket måte å sette ditt personlige stempel på hjemmet ditt, men hvorfor ikke ta det ett steg videre og skape et virkelig personlig utseende?

Vi spurte interiørdesigner Gabriel Holland om noen inspirerende farger som kan forvandle ditt hjem fra ordinært til noe virkelig ekstraordinært, kun ved hjelp av maling.

1) Skap en vakker fargekombinasjon med fargegradering

Fargegradering, også kalt Ombre, skaper en lekker effekt som fungerer virkelig bra på en vegg – og er perfekt hvis du ønsker å ta inn flere farger uten at det ser for rotete ut.

Det er også en god måte for å tone ned en dristig farge, især hvis rommet er lite.

For best resultat, prøv friske dristige farger med stor kontrast, eller dypere nyanser som glir sømløst inn i hverandre for en mer sofistikert følelse.

Vurder hvor tykk du ønsker at linjene skal være og beveg deg utenfor din komfortsone ved å velge klare farger. Bruk livfull oransje og purpurfarger sammen.
Dekorer med lekre striper

2) Sats på lekre striper

For en rask og dramatisk måte å friske opp ditt nye hjem, kan det ikke bli feil med striper.

Vurder hvor bred du ønsker at linjene skal være og beveg deg utenfor din komfortsone ved å velge klare farger, så som frisk oransje og purpur. Sett dem mot en nøytral bakgrunn og de vil virkelig skille seg ut.

Prøv vertikale striper for å skape illusjon av høyde hvis taket er lavt.

Horisontale striper vil hjelpe til å skape en følelse av rom, og anses i alminnelighet mer lekne enn vertikale striper.

Hvis du virkelig er i et lekent humør, vil grafiske diamanter eller fargerike fargefelt passe utmerket for å gi designerstil.
Mal monster pa veggen din

3) Lidenskap for mønster

Hvis du virkelig er i et lekent humør, vil grafiske diamanter eller fargerike områder passe utmerket for å gi deg en designerstil.

Med denne typen effekt er det lurt å begrense området til en vegg eller et lite område, for å få det til å se ut som kunst – og en nøytral bakgrunn er et flott utgangspunkt så langt som mulig.

Tips Bruk matte og glinsende malte striper om hverandre for en elegant måte å gi dybde til rommet ditt på.

Henter dataene, vennligst vent...