Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Vi presenterer Color of the year 2017

Opplev hvorfor Denim Drift er en uungåelige farg i 2017 - en perfekt og allsidig farge til ethvert rom i hjemmet.

For å komme frem til Årets farge har vi satt sammen en palett med ulike blå farger, så du kan finne en nyanse som passer til deg og din livsstil.

Denim Drift passer perfekt inn i denne palette. Den er naturlig beroligende, men er også kompleks. Den opptrer ulikt avhengig av hvilke farger du setter den sammen med, så du kan bruke den til å skape ulike miljøer I hjemmet ditt.

Et globalt trendarbeide

Hvert år samles vårt team fra Global Aestetic Center en rekke designeksperter fra hele verden. I løept av flere dager utveksler de erfaringer om utvikling fra deres egen hverdag og fagfelt, og aktuelle fargevalg innen design, arkitektur og mote - samt bredere sosiel tendenser.

Det gir en unik samling perspektiver der de finner frem til et tema, som fanger øyeblikkets stemming, og de fargetendenser som avspeiles.

Nye perspektiver

COY17 Denim Drift er Color of the year 2017 2
COY17 Denim Drift er Color of the year 2017 2

Det overordnede tema for 2017 - "Livet I et nytt lys" - handler om hvordan vi over hele verden tar hverdagen opp til fornyet overveielse og verdsetter det dagligdagse alminnelige, men essensielle preg på livet.

Det legges i stadig større grad vekt på å finne balansen: Mellom arbeid og fritid, mellom natur og kultur eller mellom det private og det felles i våre liv.

Dette er grunnen til at blå ble et naturlig valg for temaet. Det er fargen på våre hverdagsliv, fra den klare himmel og til tøyet i garderoben.

En blå farger til alle

COY17 Denim Drift er Color of the year 2017 3
COY17 Denim Drift er Color of the year 2017 3

"Jeg er meget begeistret over at dette temaet feirer hverdagen" forklarer Heleen van Gent, Creative Director med Global Aestetic Center . "Den er veldig inkluderende".

"Det er bade fargen på jeans og kongelig fløyel. Det er også en flott og frisk farge i nature. Det er en farge som alle er glade I, og som vi følger oss godt tilpass I - og derfor besluttet vi oss for denne blå fargen når vi kom frem til det overordnede tema for 2017".

Henter dataene, vennligst vent...