Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

The Working Home

Vi trenger vakre steder også når vi jobber hjemmefra. Nordsjö har tatt frem en fargepalett som hjelper deg å skape ulike soner i ditt hjem.

Definer arbeidsområdet ved å bruke farger på dynamiske måter.
Ovalt arbeidsområde

Når grensen mellom privat og yrkesliv er flytende, så søker vi en mer balansert måte å leve og arbeide på. Vi lever et 24/7-liv, der hjemmet er blitt et kontor og kontoret er blitt det andre hjem.

Vi trenger vakre steder også når vi jobber hjemmefra. Nordsjö har tatt frem en fargepalett som hjelper deg å skape ulike soner i ditt hjem.

Working Home 4
Working Home 4

Sone-inndelingen er nødvendig for den som vil skape en avskjermet arbeidsplass i hjemmet. Her har vi malt veggen i en kontrastfarge som skaper fokus og gir en elegant innramming til et skrivebord. Det er ideelt for små rom. Kontrastfargen er ditt beste verktøy for å skape en plass som inspirerer til både arbeid og lek. I en verden av smarttelefoner og nettbrett er behovet for en fleksibel arbeidsplass stadig like relevant.

Working Home 2
Working Home 2

"Skap et sted der du kan sitte fremfor din PC og allikevel finne hvile. Eller skap en spesifikk plass i rommet med hjelp av former, eller som her med et definert fargeområde som tydelig viser hvor arbedidplassen skal være. Jeg har benyttet en sterk oker-farge for å skape et skille hvor skrivebodet skal stå – for uten den kan hele rommet oppleves som er arbeidsrom. For at du skal få se fargen på din vegg, last ned appen Nordsjö Visualizer. Da ser du fargen direkte på din egen vegg."

Marieke Wielinga
Senior Color Designer – Global Aesthetic Center

Fargekolleksjonen The Working Home

Bli inspirert av trenden

Se de 4 trendkolleksjonene

Farger laster....