img1

Holdbare produkter du kan stole på

I Nordsjö sier vi vanligvis at vi setter farge på folks liv. Hvis fremtiden skal være like fargerik, må vi fortsette å ta vare på den verden vi lever i. Å tenke bærekraftig i alt vi gjør er avgjørende. Vi har faktisk kommet langt. Det er med stolthet vi kan si at vi har den mest komplette miljøporteføljen i malingsmarkedet. Vårt løfte til deg er å alltid sørge for at produktene våre tar så mye hensyn til både miljøet og mennesket som mulig. Og for å gjøre det lettere for deg å ta bedre valg, har vi satt sammen produkter som promoterer mennesker og miljø.

Enkelt å være miljøsmart

Et av de enkleste miljøbevisste valgene du kan ta, er å velge vanntynnbar maling, i stedet for løsemiddelbasert. Det forbedrer ikke bare luftkvaliteten, men reduserer også miljøpåvirkningen. Benytt deg også av høykvalitetsmaling, for langsiktig kostnadsbesparing, god bærekraft – og som et bedre miljøvalg. Mange av Nordsjös produkter er også godkjente og anbefalte av Svanen, EU-blomsten og det svenske Astma- och Allergiförbundet.

img17

Sirkulært tankesett

I Nordsjö arbeider vi engasjert og målbevisst med å redusere vår miljøpåvirkning. Det innebærer et aktivt ansvar for hvordan vi produserer produkter, driver vår virksomhet og for hva som skjer med produkter og emballasje etter bruk.