img1

Holdbare produkter du kan stole på

I Nordsjö sier vi vanligvis at vi setter farge på folks liv. Hvis fremtiden skal være like fargerik, må vi fortsette å ta vare på den verden vi lever i. Å tenke bærekraftig i alt vi gjør er avgjørende. Vi har faktisk kommet langt. Det er med stolthet vi kan si at vi har den mest komplette miljøporteføljen i malingsmarkedet. Vårt løfte til deg er å alltid sørge for at produktene våre tar så mye hensyn til både miljøet og mennesket som mulig. Og for å gjøre det lettere for deg å ta bedre valg, har vi satt sammen produkter som promoterer mennesker og miljø.

Enkelt å være miljøsmart

Et av de enkleste miljøbevisste valgene du kan ta, er å velge vanntynnbar maling, i stedet for løsemiddelbasert. Det forbedrer ikke bare luftkvaliteten, men reduserer også miljøpåvirkningen. Benytt deg også av høykvalitetsmaling, for langsiktig kostnadsbesparing, god bærekraft – og som et bedre miljøvalg. Mange av Nordsjös produkter er også godkjente og anbefalte av Svanen, EU-blomsten og det svenske Astma- och Allergiförbundet.

img17

Sirkulært tankesett

I Nordsjö arbeider vi engasjert og målbevisst med å redusere vår miljøpåvirkning. Det innebærer et aktivt ansvar for hvordan vi produserer produkter, driver vår virksomhet og for hva som skjer med produkter og emballasje etter bruk.

Sustainability img

Miljø og bærekraft

Vi streber etter å være ledende i bransjen ved å være banebrytende i en verden av muligheter, ved å styrke mennesker, redusere vår innvirkning på planeten og konsekvent innovere for å levere de mest bærekraftige løsningene for våre kunder. Som en del av AkzoNobel er vi med på tiltakene som vi stolt allerede har fått internasjonal anerkjennelse for. Det er derfor vi kaller vår tilnærming til bærekraftig virksomhet: People. Planet. Paint.