Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Nordsjö Visualizer
Finn den perfekte fargen din

Nordsjö Visualizer

Last ned den nye Nordsjö Visualizer-appen for å få hjelp til å velge riktig farge!

La oss komme i gang

Det har aldri vært enklere å velge riktig farge til veggene. Med Nordsjö Visualizer-appen kan du se Nordsjös farger på veggen din UMIDDELBART. Takket være AR - Augmented Reality (eller utvidet virkelighetsom det heter på norsk) kan du utforske ulike farger bare ved å trykke på skjermen.

Har du funnet favorittfargen din?

img1
Finn farger som passer sammen

Få fargeforslag

Del fargeideene dine med venner, og visualiser hvilke farger de synes du bør bruke, på bildene du har delt

img2
Ta tryggere fargevalg

Prøv fargeprøvene våre

Colourtester er et glimrende verktøy for å sikre at fargen du liker, ser like fin ut på veggen som den gjør i Visualizer.

Last ned appen nå

Last ned appen nå

     

 

Nordsjö Visualizer-appen – bli inspirert

 

Trenger du litt inspirasjon for å finne farger til veggene som fyller hjemmet med glede, harmoni eller ro? Med Nordsjö Visualizer vil du alltid velge de rette fargene, og du kan umiddelbart visualisere det du har forestilt deg! Det er utvidet virkelighet som gjør dette mulig, og denne teknologien gjør det også enklere enn noensinne å se hvordan favorittfargene dine ser ut i hjemmet ditt. Bare trykk på skjermen for å utforske et bredt utvalg av Nordsjös farger og se dem på veggen din. Nordsjö Visualizer-appen kommer raskt til å bli din nye kilde til fargeinspirasjon, for den lar deg prøve ut alle dekorasjonsideene du får, uansett hvor helsprø og kreative de måtte være!
 

 

Nordsjös fargeapp gir deg inspirasjon til å male

 

Med Nordsjös helt nye fargeapp kan du enkelt visualisere alle ideene du måtte ha til farge på veggene, og begynne å male rommet uten å bekymre deg for å ha valgt feil. Du lurer kanskje på hvordan den fungerer? Først må du finne inspirasjon til farge på veggene i verden rundt deg. Fargeinspirasjon kan finnes nesten overalt: fra blomstene i hagen din til favorittmaleriet ditt eller det siste hotellrommet du bodde på. Nordsjö Visualizer-appen finner den beste matchen blant over 1200 Nordsjö-farger takket være den innebygde fargevelgerteknologien. Trenger du mer hjelp? Nordsjö Visualizer kan til og med foreslå nyanser som matcher med sofaen, teppet eller haugen med puter. Bla gjennom alle Nordsjös farger og de mange forhåndsdefinerte fargepalettene, og lek deg med Visualizer for å se veggene forvandle seg i sanntid på skjermen. Lagre bilder eller videoer av hjemmet ditt, og samle alle dekorasjonsideene dine på ett sted i Nordsjö Visualizer-appen!

 

 

Få ideer til farge på veggene ved hjelp av utvidet virkelighet

 

Den riktige fargen kan forvandle hjemmet ditt og hvordan du tilbringer tid i det: fra varme og trivelige farger om vinteren til energiske og inspirerende farger om sommeren. Den brukervennlige fargeappen lar deg velge en farge fra hvor som helst, og deretter brukes utvidet virkelighet til å visualisere alle fargeideene dine på veggene hjemme. Når som helst og hvor som helst! Nå er det slutt på å gjette, for utvidet virkelighet gjør selv de villeste fantasier til virkelighet på skjermen, uansett om du bruker mobil eller nettbrett. Synes du fremdeles det er vanskelig å plukke ut de beste alternativene? Alle fargeideene du har lagret som en video eller et bilde, kan enkelt deles med familie og venner. Dermed kan du få andres synspunkt på ideene dine i Nordsjö Visualizer-appen. Bli inspirert ved å visualisere en hvilken som helst farge på veggen, og forvandle fantasi til virkelighet!

Farger laster....