Dette bør du tenke på før du engasjerer en professionell maler

Ønsker du å få en profesjonell maler eller håndverker hjem til deg? Følg vår veiledning med praktiske råd om hvilke hensyn du bør ta og spørsmål du bør stille.

  1. Før du leter online etter lokale malere eller spør en venn om noen som kan anbefales, er det viktig å vurdere jobben som skal utføres. Sett opp en liste over hva som skal males og hvor, og inkluder eventuell grunning og forarbeid som trengs. Dette vil hjelpe maleren med å sette et presist prisoverslag.

  2. Samle inn pristilbud fra minst tre forskjellige malere og, om mulig, få dem til å besøke hjemmet ditt for å se jobben personlig. Det er viktig at prisoverslaget tar hensyn til alle aspekter, inkludert grunningsarbeid.

  3. Ikke vær redd for å stille spørsmål. Hvem vil være ansvarlig for å flytte på møblene, dekke dem til, og gjøre rent etterpå? Gir de garanti på arbeidet sitt? Har maleren forsikring? Kan de gi referanser for tidligere jobber? Hva er deres foreslåtte arbeidsplan?

  4. Sjekk hvem som skal leverer malingen. En maling av god kvalitet sparer ofte maleren for tid - og tid koster!

  5. Til slutt, stol på dine instinkter. En god profesjonell maler skal møte i tide, og være forretningsmessig og høflig, samt beredt til å svare på spørsmål og komme med forslag. De bør være like lidenskapelige for ditt maleprosjekt som du selv er.

 

Ønsker du en profesjonell maler? Ta kontakt med våre forhandlere. De kan anbefale deg en profesjonell maler.