Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Ferdigmalt på én dag

Følg vår veiledning steg-for-steg for å male et rom på kortest mulig tid.

«Endelig er jeg motivert til å utføre malejobben jeg har utsatt så lenge, men hvordan skal jeg gå frem for å male ett rom på én og samme dag?»

 

Er du i ferd med å flytte inn i et nytt hus, og ønsker å bli ferdig så raskt som mulig? Da er det på tide å brette opp ermene dine og gripe malerkosten!

Et vellykket maleresultat er et resultat av grundig planlegging og forberedelser. Ønsker du å vite hvordan det skal gjøres? Vår steg-for-steg-guide er enkel å følge:

 

 

 

 

 

 

 Hvis du ikke allerede har lastet ned vår Nordsjö Visualiserings-app, gjør dette nå og velg dine farger og produkter fra Nordsjös fargepalett.
Velg en fargepalett

 

1. Bli kvitt rot

Rydd først! Kvitt deg med flytteesker og rydd ut gamle møbler som du ikke har plass til. Flytt alt som er igjen inn til midten av rommet og dekk alt med plast.

 

2. Velg farge og type maling og kjøp inn det du trenger

Hvis du ikke allerede har lastet ned vår Nordsjö Visualizer-app, gjør dette nå og velg dine farger fra Nordsjös fargepalett og finne oversikt over type maling. Mange av våre malingstyper kan benyttes på ulike underlag, men det kan lønne seg å sjekke hvilken type underlag som skal males. Les produktinformasjon på nettside eller i app.

Appen Visualizer kan også hjelpe deg med å finne din nærmeste forhandler. Du finner også samme informasjon på denne nettsiden.

 

Ønsker du å regne ut hvor mye maling du trenger? Bruk Nordsjös malingskalkulator
Regn ut hvor mye maling du trenger

 

3. Regn ut hvor mye maling du trenger

Så snart du har valgt type maling, finn fargen på Nordsjös nettside og skriv inn målene på rommet inn i vår malingskalkulator. Den finner du for hvert produkt på denne nettsiden og den regner ut hvor mye maling du trenger å kjøpe.

 

4. Skaff de rette verktøy til jobben

Kontrollér at dine malerkoster, rullekoster og malebrett er grundig rengjort og, hvis ikke, legg dette til på innkjøpslisten sammen med en rull maskeringstape av god kvalitet i tillegg til malingen du trenger til ditt prosjekt.

 

Nøytral fargeplan, maling av vegger, moderne fargeplan, maling, gjør det selv, innredningsideer
Sett i gang og mal

 

5. Rengjøring og forbehandling av veggene

Sparkle små sprekker og hull med og la det tørke før du forsiktig går over med sandpapir. Deretter kan du bruke maskeringstape rundt de områder som ikke skal males.

 

6. Kom i gang med å male

Bruk først en liten kost for å male en kant på et par centimeter rundt ytterkant av veggene, og mal deretter resten av veggen med en stor malerulle. Bruk gjerne et forlenger skaft hvis du vil unngå å stå på en stol eller stige.

 

7. Nyt resultatet!

Nå kan du slappe av, og se på maling tørke med en velfortjent kopp te!

Henter dataene, vennligst vent...