Hvor mye maling trenger jeg

Beregn riktig mengde maling med disse hendige tipsene.

Hvor mange liter maling skal jeg kjøpe?

  1. Først, vurder størrelsen på overflaten du skal male. Mål bredden og høyden på veggene med et målebånd og multipliser dem for å beregne det samlede kvadratmetermålet. Bruk gjerne en lasermåler så får du opp antall kvadratmeter.

  2. Trekk fra det areal som vinduer og dører utgjør ved hjelp av samme beregningsmetode som ovenfor.

  3. Multipliser ditt nye totale kvadratmetermål med det antall strøk du trenger – vi anbefaler å legge på minst to strøk.

  4. Til slutt dividerer du det samlede tallet med det tallet for m²/l som står på malingsspannet (hvis du ikke kan se det på spannet, slå opp på nettsiden for det aktuelle produktet og sjekk under produktinformasjon). Dette vil gi deg det antall liter maling du trenger for ditt prosjekt.

  5. Ikke glem at ulik type maling kan utgjøre en forskjell. Når du bruker maling av høyere kvalitet, vil du merke at du bruker mindre maling og oppnår bedre resultat.

 

Malingskalkulator - når du vil beregne antall liter maling

Vi har lagt til alle våre produkter en malingskalkulator som automatisk beregner hvor mange liter maling du trenger. Gå til produktsiden og finn det aktuelle produktet du skal anvende. Du finner malingkalkulatoren ved å klikke på lenken "Beregn riktig mengde av produktet jeg trenger" på detaljsiden for hvert enkelt produkt. Gå til produktsiden her

Fetching the data, plz wait..