Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Hvordan få en monokrom interiørstil

Fem kreative måter for å introdusere et monokromt interiør i hjemmet ditt som ikke kun er svart og hvitt.

«Jeg elsker ideen om å bruke ensfarget fargepalett i mitt nye hjem, men jeg vil gjerne ha inn noen farger. Hvordan får jeg et tilsvarende interiør uten å bruke svart og hvitt?»

Sort og hvitt er en slående kombinasjon når det gjelder interiør som aldri synes å bli umoderne, og vil skape en elegant stemning i nesten et hvilket som helst hjem.

Hvis du er bekymret for at sort og hvitt vil virke for hardt, hvorfor ikke prøve å myke opp interiøret ved å bruke andre fargekombinasjoner?

Her utforsker vi hvordan du oppnår en monokron effekt ved hjelp av mer subtile nyanser.

Å nedtone svart og hvitt, med bare en liten anelse, vil gjøre at det føles mer tiltalende uten å miste sin grafiske stil
Velg et mykere monokromt utseende

1) Kullsort og myk hvitfarge

Det er noe veldig absolutt med svart og hvit, og dette er grunnen til at det å nedtone dem, bare en anelse, vil gjøre at de føles mer tiltalende men å gi slipp på sin grafiske egenart. Kombinerer du med lyse tilbehør, får du en behagelig kontrast.

Velg marineblått som en elegant erstatning for svart – fargen tilfører dybde til ditt interiør uten å virke overveldende
Innred med dypbla nyanser

2) Marineblå og myk blå/grå

Blått og hvitt er en klassisk fargekombinasjon som alltid fungerer, men bytter du ut hvitt med en myk blågrå nyanse får du en sofistikert stemning. Velg marineblått som en elegant erstatning for svart, og herved tilføres dybde til ditt interiør utenat det virker like bastant som sort gjør.

Hold hvitmalt tre blankt om mulig – dette vil virkelig poppe ut mot de dypblå veggene og se friskt og lekkert ut.

Mørke grå vegger er et elegant valg, og vil gi en avslappet følelse i hjemmet ditt når den kombineres med en lysere nyanse.
En stilig gra fargepalett

3) Mørkegrå og lys grå

Bleke gråfarger er blitt populært i de siste årene som et alternativ til hvit og kremfarger. I den andre enden av fargetonen er mørk grå et elegant valg, som vil gi en avslappet følelse til hjemmet ditt når den matches med en lysere nyanse. Og ettersom grått ikke trekker til seg blikket, er fargen den perfekte bakgrunn for møbler som trenger å stå litt frem i interiøret.

Grønt anses generelt som en rolig farge, så den vil fungere bra i rom hvor du ønsker å føle deg avslappet
Bli inspirert av naturens gronnfarger

4) Mørkegrønn og pastellgrønn

Dyp, avdempet grønt kombinert med delikate pastellfarger skaper et friskt uttrykk, og er en utmerket måte å hente inn nature i interiøret. Grønt anses i alminnelighet som en rolig farge, og fungerer derfor bra i rom hvor du ønsker å slappe av.

Å kombinere varme gråbrune farger med en kald hvittfarge er en sikker måte å oppnå et elegant utseende i ditt nye hjem
Oppna en luksurios stil med varme noytrale farger

5) Taupe og hvit

Å kombinere den varme brungrå fargen Taupe med en kald nyanse av hvitt er en sikker måte å oppnå et elegant interiør. Tilfør nøytrale farger i tilbehør som tekstiler, vaser og blomster.

Tips

Ønsker du ekstra lysinnslipp kan speil være løsningen. Speil leder lys videre inn i rommet, og kan gi deg en luftig og lett atmosfære.

Farger laster....