Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Ny farge på stolene på hytta? Mal de selv på 1-2-3

Ikke kvitt deg med de gamle gode stolene fordi du er lei fargen. Det er enkelt å male en stol! Vi viser deg hvordan.

Panel SuperFinish
Panel SuperFinish

Ente du har gamle gule furustoler, nye trehvite stoler eller malte stoler i en farge som du ikke trives med, så vil resultatet ha stor innvirkning på interiøret med et nytt strøk maling. Og ikke er det så vanskelig heller. Vi deler våre tips hvordan du går frem.

 

 

 

Slik går du frem

 1. Forarbeid
  Rengjør stolen godt. Bruk et rengjøringsmiddel beregnet for bruk før maling - Original Forvask. Slip så lett over med et fint slipepapir eller en slipekloss. Da vil malingen feste seg bedre på underlaget.

 2. Tørk bort slipestøvet
  Slipestøv og malinge er ingen god kombinasjon, og kan medføre at malingen ikke får festet seg på enkelte plasser. Etter du har mattslipt stolen, tørker du bort støv med en microfiberklut.

 3. Mal grunning på stolen
  Bruk Original Heftgrunn til allerede malte flater og på nye ubehandlet furustoler. Denne behandlingen gjør at malingen ikke slites ved tøffere bruk, og hindrer at nytt treverket "blør" igjennom malingen.

 4. Mal toppstrøk
  Velg ønsket fargen du med 2 strøk. Bruk en god pensel, det kan lønne seg. Arbeidet går raskere, malingen fordeler seg bedre og resultatet blir finere.

 

Panel SuperFinish mjosa
Panel SuperFinish mjosa

 

Dette trenger du

 1. Original Heftgrunn
 2. Ambiance SuperFinish i ønsket farge og glans
 3. Pensel. Det lønner seg å bruke en pensel av god kvalitet, som ikke slipper bust. Spør din forhandler hvilken pensel som er best til din bruk.
 4. Dekkeplast til å feste på gulvet.
 5. Våt klut eller tørkepapir - i tilfelle du søler. Da er det enkelt å tørke opp malingen.
 6. Plastpose - til å legge pensel og rulle i etter første strøk, i påvente av neste strøk. Ha gjerne godt med maling på pensel/rulle før du legger den i plast så den ikke tørker. Bruk tape for å lukke både pose og over hele rullen slik at den "forsegles".

Vil du se flere hytteprosjekter? Se alle prosjektene i Eventyrlig Oppussing her

 

Farger laster....