Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Slik beiser du kryssfiner og panel

Her viser Halvor Bakke hvor enkelt det er å påføre Original Panellakk på kryssfiner på hytta i Lifjell som ble pusset opp i sesong 2 i TV-programmet Eventyrlig Oppussing.

Halvor Bakke har beiset kryssfinerplatene med Original Panellakk på hytta i Lifjell som ble pusset opp i sesong 2 i TV-programmet Eventyrlig Oppussing. Alle kryssfinerplatene er behandlet med første strøk i farge PANEL MIST og andre strøk i farge PANEL SLATE. Samme fremgangsmåte kan benyttes på gule panelvegg for å få frem den grå rustikke overflaten..

Slik gjør du

  1. Overflaten må være støvfri og helt ren før du beiser. Benytt Original Forvask og vent til treverket er helt tørt.

  2. Rør godt 2 spannet på Original Panellakk før bruk og bruk en god pensel beregnet for denne bruk. Penselen kan være like bred som panelbordet.

  3. Påfør panellakk på to til tre panelbord om gangen. Beis hele lengden før du går over til de neste 2 panelbordene.

  4. Påfør panellakken ovenfra og ned, og vått-i-vått slik at du ikke får noen synlig overganger på panelbordene.

Panel kjøkken behandlet med interiørbeis

Tips

Påfører du første strøk i fargen Panel Mist eller Snøheim på et gulnet panel, kan siste strøk påføres i en annen farge. Da vil du få et lysere resultat, og det er enklere å oppnå de lyse grå og brune fargenyansene uten at den opprinnelige gule fargen påvirker resultatet.

 

Panel soverom behandlet med interiørbeis

 

Panellakk eller interiørbeis - hva er forskjellen

Utseendemessig er det ikke veldig stor forskjell på en panellvegg behandlet med matt Panellakk eller interiørbeis. Panelbeis trenger inn i treverket mens panellakk legger seg som en beskyttende helmatt strøk utenpå treverket uten at det oppleves som en lakkert overflate.

Farger laster....