Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

4 forslag til hvordan du kan bruke årets farger 2018 fra Nordsjö på kjøkkenet

Se våre forslag til hvordan Heart Wood kan benyttes på kjøkkenet

Er du på jakt etter de nyeste fargetrendene til kjøkkenet ditt? Våre fargedesignere ved Global Aesthetic Centre har lansert et nytt utvalg matchende paletter som passer sammen med Heart Wood, årets farge 2018 fra Nordsjö. Varme Heart Wood danner kjernen i dem alle sammen, og her kan du se hvilken av stilene som passer best på kjøkkenet ditt.

1. Det beroligende kjøkkenet

Når du maler kjøkkenet med årets farge 2018 fra Nordsjö, får rommet en betryggende og innbydende følelse. Hvis du vil ha fargekombinasjoner som utstråler varme, kan du prøve å kombinere Heart Wood med lysere leiretoner og mørkere kastanje- og kakaobrunt.

Hvilke farger?
Heart Wood, D2.11.43 og C9.06.21

 

2. Det frodige kjøkkenet

 

Gi kjøkkenet et fyldig og luksuriøst preg ved å kombinere Heart Wood med farger som rosenrødt og dus caffe latte. Denne fargepaletten passer perfekt sammen med frodige tekstiler og tilbehør i metall – det føles nesten som om kjøkkenet vil gi deg en god klem.

Hvilke farger?
Heart Wood, C0.23.18 og B7.10.59

 

Tips: Slik maler vi veggen i to farger 

Mal en tofarget vegg. Bruk den lyseste fargen øverst for et moderne preg.

3. Det kreative kjøkkenet

 

Har du en nyskapende kokk i familien? En spennende fargepalett på veggene kan gi dem ekstra inspirasjon. Vi anbefaler å bruke mosegrønt som kontrast til rosapregede Heart Wood, årets farge 2018 fra Nordsjö. Ikke glem å ta med et uventet element – for eksempel litt farge på et uventet område, som undersiden av bordet eller kjøkkenbenken.

Hviilke farger?
Heart Wood, F8.07.83, M4.28.19 og G5.19.40

 

4. Det samlede kjøkkenet

 

Gjør de siste fargetrendene til dine egne ved å kombinere pastellfarger sammen med Heart Wood. En elegant to-farget vegg - i himmelblått og kremhvitt - kan påføres andre overflater, som sider på kjøkkenøyen, men s en dypblå aksentfarge binder det hele sammen. Resultatet er et rolig, luftig kjøkken som er påerfekt for deilige stunder selv i den mest travle familie. 

Hvilke farger?
Heart Wood, F6.06.69, S2.07.58 og T3.04.12

Les også: Nordic Colours

 

Ble du inspirert?
Se hvordan denne nye fargepaletten kan endre ditt kjøkken på din mobil med Nordsjö Visualizer app

Henter dataene, vennligst vent...