Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

4 forslag til hvordan du kan oppgradere stuen med Colour of the Year 2018 fra Nordsjö

Fire nye fargepaletter du kan prøve ut i stuen din med Colour of the Year 2018 fra Nordsjö

Skal du pusse opp stuen? Våre trendfarger for 2018 kan være det du trenger. Heart Wood er valgt som årets farge 2018 fra Nordsjö, og fargeekspertene våre har også valgt ut en serie med farger som den kan kombineres med. Fra det lune preget som fyldige fargetoner gir, til energien du får fra klare kontrastfarger – i alle fargepalettene står Heart Wood i sentrum. Hvilken passer best til det viktigste rommet i huset ditt?

1. Den innbydende stuen

Årets farge 2018 fra Nordsjö, og fargene som passer sammen med den, kan skape en beroligende stemning i stuen din, men du kan likevel prøve ut noen uventede designideer. I denne stuen er de to grafiske ovalene i en nøytral farge plassert på to ulike vegger, noe som gir en iøynefallende virkning, samtidig som den organiske formen gir det hele et mykt preg.

Hvilke farger?
Heart Wood, BN.02.82, B1.08.37, YN.02.45 og C9.06.21

2. Den lune stuen

Bruk jordfarger sammen med Heart Wood for å skape en lun stue
Lun stue i jordfarger

Den øverste delen av veggen er malt i en mørkere farge, noe som gir en trygg og varm stemning i stuen. Denne fargepaletten omfatter også jordnære farger som fungerer sammen med naturtre og planter, og som gir et veldig koselig preg.

Hvilke farger?
Heart Wood, C0.23.18, E0.03.72, E5.37.44

3. Den dynamiske stuen

Kombiner Heart Wood med kontrasterende farger for å skape en dynamisk stue
Dynamisk stue

De tydelige vertikale linjene i kontrastfarger i denne energiske fargepaletten gjør at rommet føles større. Ved å male taket og én hovedvegg i samme nøytrale farge, skaper du romfølelse og en kontrast til de sterkere fargene. Helhetsinntrykket er livlig og energisk.

Hvilke farger?
Heart Wood og G5.19.40

4. Familiestuen

Bruk blått sammen med Heart Wood for å skape en stue for hele familien
Stue i blått og Heart Wood

Ved å kombinere kjølige blåtoner med varmrosa Heart Wood får du en perfekt balanse mellom friskhet og kos. Dette er en ideell fargepalett for store og travle familier som trenger en stue med et avslappet og innbydende preg. Smart tips: Hvis du vil ha en moderne tofarget vegg, kan du plassere skillet oppunder taket.

Hvilke farger?
Heart Wood og S2.07.58

Inspirert?
Se hvordan de nye fargepalettene kan forvandle stuen med Nordsjö Visualizer-appen

Henter dataene, vennligst vent...