Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

4 glimrende ideer til gutterommet

Hvordan kan du kan gi gutterommet et inspirerende nytt utseende med et av våre morsomme temaer

Skal du innrede et gutterom? Vær dristig. Ved å bruke enkle teknikker, geometriske mønstre og sjablonger, sammen med en livlig fargepalett, kan du skape et energisk og inspirerende rom som garantert faller i smak.

Farger i førersetet

Mange barn kan ikke få nok av biler, enten de kjører bilene rundt på banen eller bruker dem til å frakte lekene sine med. Med en kombinasjon av friske, energiske farger og noen stilige sjablonger kan du lage en vei på barneromsveggen og få et barnerom som bidrar til fraktkjøring deg fra A til B.

Hvilke farger?
Clear Lyon, Illuminated Paris, Sparkling Calais, Glowing Bordeaux og Clear Cognac

Hvilken maling?
Easy2Clean er en maling med nyskapende flekkbestandig teknologi som er perfekt til barnerommet!

Et lite eventyr

Ta naturen inn i huset med denne dristige ideen. Her har vi laget fjell ved hjelp av grå- og gultoner og smart bruk av maskeringstape. Og solen? Bare bruk litt hyssing! Det er overraskende enkelt å forvandle hjørnet i et rom til en leirplass for små oppdagelsesreisende.

Se instruksjonsvideoen vår om hvordan du enkelt får til denne stilen.

Hvilke farger?
Dark Sarcelles, Clear Calais, Sparkling Calais, Bright Calais og Illuminated Montpellier

Slik går du frem

Stor effekt med enkle farger

Vil du ikke låse deg til ett tema? Du kan gi gutterommet et trendy, nytt preg ved å bruke klare, sterke farger. Prøv å male fargene i livlige blåtoner eller limegrønt, og gi deretter skrivebordet eller hyllene et innslag av komplementærfarger. Slik kan du enkelt skape et barnerom som er morsomt, energisk og helt unikt.

Vil du prøve klassiske farger med en vri? Se våre ideer til hvordan du kan bruke de mest populære fargene på barnerommet Favorittfarger til barnerommet.

Hvilke farger?
Shiny Cognac, Misty Cognac og Glowing Fontaine

En fargerik helt

På tide å redde dagen med denne supre barneromsideen. Her har vi brukt en dypblå himmel som bakgrunn for svarte bygninger med klare, gule innslag, og laget et flott bylandskap. Så enten de svinger seg mellom bygningene eller suser over himmelen, er dette et perfekt rom for små gutter som vil redde dagen.

Bruk maletape og skap din egen by.

Hvilke farger?
R8.40.60, Mystical Calais, Glowing Montpellier og Bright Calais

Her finner du fremgangsmåten hvordan du skaper superheltens barnerom

Vil du prøve noe enklere? Se hvordan du lett kan 4 måter å bruke sirkler på barnerommet på bruke sirkler til å forvandle barnerommet.

Farger laster....