Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Alt du trenger å vite om årets farge 2018 fra Nordsjö

Se hvordan du kan bruke Heart Wood, årets farge 2018 fra Nordsjö, til å gi alle rommene i hjemmet ditt et innbydende preg.

Heart Wood er årets farge for 2018 fra Nordsjö, og vi har valgt den for å gjøre det lettere for deg å benytte deg av de beroligende fargene vi finner i naturen. Denne moderne malingsfargen kan brukes i en rekke ulike fargekombinasjoner for å skape ulike stemninger, avhengig av hvilken atmosfære du vil skape i hjemmet.

Inspirasjonen bak fargen

Heart Wood ble valgt av fargedesignerne våre ved Global Aesthetic Centre. Sammen med internasjonale eksperter på design og samfunnstrender har vi oppdaget at folk har et generelt behov for at hjemmet skal ha en mer pleiende effekt – og det er her Heart Wood kommer inn i bildet. Denne fargen kan oppleves som behagelig, oppkvikkende eller avslappende, alt etter hvilke farger den kombineres med.

Hvilke farger?
HeartWood, C2.06.68, D2.11.43 og B1.08.37

Fargene danner hjertet i alle rom

Den milde rosatonen i Heart Wood gir alle rom et innbydende preg. Det er en svært allsidig farge, noe som innebærer at du kan bruke den i en rekke ulike fargekombinasjoner, med alt fra friske grønntoner til kjølige blåfarger, for å skape den stemningen som passer for deg.

Hvilke farger?
HeartWood og S2.07.58

Farger som matcher

Heart Wood kan kombineres med jordfarger for å skape en rikere fargepalett. Ved å bryte opp de varme og harmoniserende nyansene med en kontrast i blekkblått tilfører du et innslag av eleganse i det koselige inntrykket. Du kan også kombinere fargen med lysere nyanser for å gi rommet en luftig, men likevel varm stemning.

Hvilke farger?
HeartWood, T9.26.21, YN.02.45 og BN.02.82

Farger laster....