Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Baderom i grå farger

Finn inspirasjon til lekre malte baderomsvegger i delikate farger. Spar penger og puss opp bad på en billig måte.

Gå for grå

Lag ditt baderom om til en fredelig oase med med en varmt grå fargesammensetningspalett, som ånder av fredfullhet.
Lag en baderomsoase

Blå er kanskje den vanligste baderomsfargen, men dersom du ønsker å lage en plass som oppmuntrer til seriøs bortskjemmelse, hvorfor ikke prøve en varm nøytral fargepalett av rolig gråtoner?

Varme nyanser som skifergrå, dark taupe og røykgrått er utmerkede farger på baderomsvegger. Disse fargetonene ligger utenfor det tradisjonelle og skaper fredelige omgivelser med et hint av mystikk, mens det samtidig fremkaller en følelse av tilstedeværelse. Bruk røykgråe vegger mot hvite fliser for en sofistikert stemning.

Badenymfe

Øk følelsen av luksus ved å tilføre tekstiler som tilbehør, f.eks. en gulvmatte i sisal som varsomt masserer føttene, gamle speil for å reflektere lys rundt i rommet, og mange skjønnhetsprodukter

Maling for våtrom

Bathroom 1
bathroom_1

Vår maling Perform+ Bathroom inngår i Nordsjös våtromssystem, sammen med sparkel og våtromsvev. Skal du pusse opp et bad er det viktig å bruke produkter spesielt beregnet på bad. Perform+ Bathroom benyttes for maling av vegger og tak der man stiller svært høye krav til vaskbarhet og slitestyrke.

Behandling Puss, betong og ulike typer platematerialer sparkles ved behov med Professional eller Original Våtromssparkel. Ved oppsetting av veven, benytt Perform+ Bathroom Primer for liming og grunning i én operasjon. Etter tørk påføres overflaten (med ny rull) 2 strøk Perform+ Bathroom akrylmaling. Ferdigmalt overflate skal tørke i 7 døgn før den utsettes for vann.

Perform+ Bathroom Primer inngår i Nordsjös Våtromssystem, som er godkjent av Malerbransjens standard for våtrom (MVK).

Henter dataene, vennligst vent...