Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Funkishus malt i farger
Funkishus malt i farger

Bruk farger kreativt for å vise frem utvendige detaljer

Fremhev ditt hjems beste særtrekk med smarte fargevalg.

Fremhev de beste særtrekkene ved huset ditt. Nordsjø sin fargepalett gir deg et stort utvalg av flotte farger å velge mellom, som gjør at du kan gi huset ditt farger utvendig, som passer perfekt med din stil og ditt uttrykk.

Et nytt strøk av eksteriørmaling kan umiddelbart fremheve utseendet på huset ditt og gi det et friskere og mer inviterende utseende. De beste fargekombinasjonene er de som fremhever de flotteste særtrekkene ved huset og skjuler eventuelle feil, og dermed øker markedsverdien på huset ditt.

 

Grønne husfarger

 

Eldre bevaringverdige hus

Fargevalg for eldre hus kan noen ganger være pre-definert. De vakre husene kler ofte de opprinnelige fargene som var vanlig for samme tidsepoke. Tradisjonrike farger som gul, rødt og grønt er ofte fine valg. Spør du hos din forhandler av Nordsjö maling så vil du få hjelp til å velge farger som passer til både hus og område.

 

Fasademaling ONE Supertech

 

Tradisjonelle hus

Dersom du har et tradisjonelt hjem i en landlig stil, kan en lun pastellfarge eller en ’krittaktig’ fargetone på malingen, gi et mykt og delikat uttrykk. Alternativt kan et strøk eller to med beis bli veldig fint, som vil kunne skape et mer værbitt utseende, men beis er en transparent behandling med fargepigmenter, som krever en ubehandlet flate i utgangspunktet. Ofte er gamle, klassiske hus malt med maling en eller flere ganger tidligere, og da er ikke beis riktig for ditt hus.

 

Blå husfarge på moderne og funskisinspirerte hus

 

Moderne hus

Nøytrale farger og ulike gråtoner gir moderne hjem et lekkert utseende, mens mer dristige farger ofte fungerer fint når de brukes for å fremheve elementer som inngangsdører, vindusrammer og/eller gavler. Sett ditt personlige preg på huset når du velger blant Nordsjø sine vakre farger!

 

Besøk gjerne en av våre leverandører for kyndig ekspertise før du går i gang med å male huset ditt - vi hjelper deg gjerne på veien.

Finn din forhandler

Henter dataene, vennligst vent...