Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Perform+ Easy2Clean - matt maling som tåler tøff behandling

Perform+ Easy2Clean

Matt veggmaling som er lett å vaske ren – perfekt for familielivet!

EASY2CLEAN - EN MALING FOR LIVET HELT ENKELT

Er dere en barnefamilie eller har dere kanskje en glad men litt små-skitten hund der hjemme? Da kjenner dere sikkert igjen problemet med fettflekker i kjøkkenet, smuss og skitt i gangen - og et allment behov av å tørke over veggene etter lek og eventyr på barnerommet. Og en ting er sikkert - livet forandres når man skaffer familie eller når en firbent kjælen vovve flytter inn - og så også hjemmet, innredningen og viktigheten av å ha en veggmaling som tåler ett og annet.

BARNLIGE OG LEKEFULLE EVENTYR KAN INNEBÆRE BÅDE MATRESTER OG SØLE PÅ VEGGENE

Det mange tenker når det er på tide å male om eller pusse opp er at om man skal ha en sterk og avtørkningsbar veggmaling - så må man ha en blank maling. Nei – nei – nei. Selvsagt så går det an å kombinere vakre matte vegger og allikevel ta hensyn til rommenes alle funksjoner og behov.

Nordsjö Perform+ Easy2Clean er en Svanemerket, matt veggmaling som både er smussavvisende og lett å vaske ren - uten å påvirke malingens matthet eller fargens intensitet. Endelig kan du ta trendy innredningsvalg samtidig som du får funksjonelle rom laget for å leve i. En maling for livet, helt enkelt.

Easy2Clean_krem

TENK HVA LITT MALING KAN GJØRE

Barnerommet

At barn elsker farge – det vet vi - og plutselig så befinner til og med du selv deg i barnets magiske verden der du kan fantasere fritt og kan velge lekent og fritt. I barnerommet kan du gi plass for eventyrlek og rampete mesterverk, men også skape et rom med inspirerende og herlige farger som muliggjør både stillhet og kreativitet.

Les mer om våre veldig enkle tips på hvordan du kan skape et lekent barnerom, samt masse herlig inspirasjon på fargeglad veggdekor, koselige krypinn og hvordan man skaper et tropisk jungelrom. Klikk her for mer leken inspirasjon.

Perform+ Easy2Clean - matt maling til barnerommet

EN MALING FOR LIVET

I barnerommet kan som sagt virkelig hva som helst skje! Her kan golvet bli et stormfullt hav med hai og sengen en mektig borg for prinser og prinsesser. Og så kan lunsjen søles eller vannfargene tilfeldigvis havne utenfor papiret. Men til tross for det så kan du likevel male veggene i barnerommet med en vakker maling.

Nordsjö Perform+ Easy2Clean er en Svanemerket, matt veggmaling som både er smussavvisende og lett å vaske renn - uten å påvirke malingens matthet eller fargens intensitet.. Endelig kan du ta trendy innredningsvalg samtidig som du får funksjonelle rom laget for å leve i.

Yttergangen

DRØMMER DU OGSÅ OM EN INNBYDENDE YTTERGANG?

Gangen er nok det rommet som de fleste av oss gir minst oppmerksomhet og omtanke - selv om det egentlig burde vært motsatt. Hvordan den oppleves og på hvilken måte den innredes på er faktisk viktigere enn man kan tro - her settes nemlige tonen for resten av hemmet. Til tross for dette så prioriterer majoriteten av oss heller en make-over av stua eller soverommet. Men glem ikke at yttergangen er det første som ønsker deg velkommen hjem når man stiger innenfor døren - og det sies jo at man bare får en sjanse å gjøre et bra førsteinntrykk.

Perform+ Easy2Clean - matt maling til yttergangen

STIL OG FUNKSJON – EN VANSKELIG MEN IKKE UMULIG OPPGAVE

Drømmen er selvsagt at det alltid skal kjennes velkomment åpne døren og stige inn i hjemmet ditt. Men iblandt er hallen et område som skal romme for mange ulike ting og behov, så det gjelder å tenke funksjonelt når du skal innrede og fargesette din gang. 

Hvem kjenner ikke seg igjen i en hall som tross iherdig innsats med vaskebøtte og rydding allikevel forandres til en område med jakker i sko i et evig kaos? Men ta det med ro - med noen små enkle knep kan du endre din hall til mer enn en rotete og kjedelig plass i hjemmet. Her kommer noen små tips og råd som vi håper kan inspirere deg til en make-over i gangen eller finn fargeinspirasjon til gangen her.

Maling som kan vaskes og ikke blir skjoldete

MEN GÅR DET AN Å KOMBINERE VAKRE MATTE VEGGER MED HALLENS PRAKTISKE FUNKSJONER?

Selvsagt! Velg en maling som tåler å utsettes for slitasje og som også kan vaskes av mange ganger, og samtidig er matt og vakker.

Vår veggmaling Nordsjö Perform+ Easy2Clean er det perfekte valget til en gang. Les mer om Easy2Clean her.

Vaskerommet

Vaskerommet er en funksjonell og noen ganger en kjedelig rom i huset og leiligheten, men med litt kjærlighet kan også det rommet bli trivelig! Stylisten Pella Hedeby malte med den smarte (og passande vaskbare) Easy2Clean i hennes vaskerom. Valget falt på den sarte beige/greige fargen Luftslott som skapte en vakker og finstemt overgang mellon kalksteinen og det hvite veggpanelet.  

"En omgang med maling kan virkelig inspirere ocg løfte ett rom, skriver Pella på sin blogg. Et trivelig vaskerom som gir sinnsro og arbetslust är mycket värt." Resultatet? Les mer her!

Pelle Hedeby har malt vaskerommet sitt

Bilder Pella Hedeby @pellahedeby

Kjøkkenet

Kjøkkenet er familiens samlingspunkt der du kan dekke opp for kreative posjekter, lekselesing og pannekakefest. Når du skal velge farge til sitt kjøkken så kan du med fordel velge en mørkere bakgrunnskulisse og dermed la innredningsdetaljene bli til spennende rekvisita. Detaljer i myke pastelltoner eller trendige og varme kobbertoner skaper en fin kontrast.

Perform+ Easy2Clean - matt maling som tåler tøff behandling på kjøkkenet

FEIRE OPPUSSINGEN MED EN FEST!

Å by på en ordentlig fest når malingen er ferdig er alltid gøy. Og finnes det noe bedre enn å feire med barnets store festfavoritt – den deilige pannekaketårnet? Samle familien og stek en deilig pannekaketårn sammen, dekk bordet i fine farger og pynt med fargeglade girlander og ballonger.

DEILIG PANNEKAKETÅRN

Slik gjør du

  • Lag en vanlig pannekakerøre og stek pannekakene på begge sidene til de har fått en gyllen farge.
  • Legg pannekakene oppå hverandre og la de bli kalde innen du setter sammen tårnet.
  • Fyllet mellom pannekakene kan bestå av alt fra sjoklade (raspet eller flytende) & bananer eller syltetøy & kremfløte. Dekorer med valgfri topping og strø på litt melis eller Oboy på slutten for den ekstra festfølelsen.
  • VELBEKOMMEN!

FINN DIN FAVORITTFARGE UNDER

Farger laster....