Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Vaskerommet til stylisten Pella Hedeby

Stylisten Pella Hedeby tester Nordsjös maling Ambiance Xtramatt og Easy2Clean og pusser opp på både vaskerom og datterens rom. Resultatet? Se selv!

Flott og praktisk vaskerom

@pellahedeby malt vaskerom2

Vaskerommet er et funksjonelt rom, men med litt kjærlighet kan den bli riktig tiltalende! Så lekkert ble det hos Pella Hedeby med smarte (og passende nok vaskbare) malingen Easy2Clean i fargen Luftslott når hun malte veggene i vaskerommet.

– Finstemte overganger mellom den duse gråbeige fargen Luftslott, kalksten og det hvite armaturet. En strøk maling kan virkelig inspirere og løfte et rom, skriver Pella på sin blogg. Et trivelig vaskerom som gir sinnsro og arbeidslyst betyr mye.

Vaskrommet til Pella hedeby er malt i en beige farge

Malingen Easy2Clean er toppen for akkurat de rom som får ta imot mer slitasje som en del av livet (vi anbefaler den varmt til kjøkken, yttergang og barnerom) da den tåler vask, mange ganger – som er riktig unikt for en matt maling! Vi på Nordsjö er så glade for de fine ordene og er enig at resultat ble utrolig bra!

Jenterom i duse beige-rosa farger

Pella malte også om på sin datterens soverom, og hun fikk selv velge hva de skulle erstatte tapeten på jenterommet med. Valget falt på den duse beigerosa fargen Våkne og malingen de benyttet her er Ambiance Xtramatt. Den gir en dyp og luksuriøs, helmatt finish som virkelig får frem det beste av din farge. Les mer om hvordan du maler over tapet

Jenterommet hos Pella Hedeby er malt i en beige rosa farge Våkne
Jenterom malt i beige farge hos Pella Hedeby

Les mer om Pella Hedebys egen farge Pella Hedeby Pale Dune som inngår i fargekolleksjonen Nordic Colours eller se mer av oppussingen på Pella Hedebys blogg.

Henter dataene, vennligst vent...