Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Enkle tips for et bedre hjemmekontor

Gi hjemmekontoret ekstra energi ved hjelp av farger.

Arbeidslivet på 1900-tallet var preget av pendlermodellen: arbeidsantrekk, bilkø og ni-til-fire-dagen. Mange sosiale hindere ble revet ned, men skillet mellom arbeidsplassen og hjemmet sto støtt. Men i det 21. århundre er det en ny revolusjon på gang ...

Finn balansen mellom arbeid og fritid

Moderne teknologi har gjort det mulig å arbeide hjemmefra og ta arbeidet med hjem. Tenk på alt dette innebærer: Til dels blir du din egen sjef i en kort, men viktig periode. Når du arbeider hjemmefra, velger du hvilket miljø du arbeider i. Det er ganske spennende – tenk på det som en demokratiseringsprosess for kontoret.

Det er du som bestemmer. Hvordan vil du ha det? Tidligere var hjemmekontoret ofte det triste rommet i huset. Det var et bortgjemt sted der folk av og til gikk for å sende e-post. Nå bør derimot hjemmekontoret inspirere deg til å yte ditt beste, slik at du får mest mulig ut av arbeidsdagen. For å få til dette må området være tilpasset din stil, og som med de beste arbeidsmiljøer må det føles autentisk og ekte.

 

Slå an tonen

Slå an tonen for hjemmekontoret med riktig fargekombinasjon.
Hjemmekontoret

 

Denim Drift, Colour of the Year i 2017, kan gi liv til arbeidsområdet. Den jordnære, gråblå fargen danner på en kjølig og behersket måte grunnlaget for fokus og konsentrasjon. «Bruk gjerne oker eller brent oransje som kontrastfarger», sier Marieke Wielinga, Senior Colour Designer for Akzonobel og Nordsjö. «Disse nyansene kan minne om Le Corbusiers stil på 1950-tallet, og gir arbeidsområdet en sofistikert Mad Men-look.»

Hvilke farger?
Denim drift, Dark Montpellier og Deep Nice

 

Hold en leken stil på hjemmekontoret

Dynamiske veggmønstre kan gi hjemmekontoret et kreativt preg.
Kalenderveggen

 

Vi arbeider best når vi blir stimulert til å tenke nytt. Prøv å finne måter du kan få arbeidsområdet til å føles friskt og spennende på. «Ved å male en stor, grafisk kalender i to farger på veggen kan du kombinere praktiske hensyn og estetikk. Fyll hyllene og arbeidsbordet med gjenstander som inspirerer deg, som bøker, keramikk og kunstverk. Du kan også rette fokus mot alkover eller vinduskarmer ved hjelp av dype og inspirerende kontrastfarger som dyp rødbrunt.»

Hvilke farger?
Deep Antibes, Restful Melun , Deep Nice

Løft sansene med farger

Vær produktiv i stuen ved å slå an riktig fargetone.
Stue i to farger

 

«Ved å legge til en vegg i to farger, med en litt mørkere sjattering nær lyskilden, kan du virkelig heve stemningen og la tankene flyte fritt. Du kan også vurdere å bruke en jordnær gråtone, som sortpigmentert beige farge», foreslår Marieke. Uansett hva du velger, så husk at farger har makt til å påvirke stemningen, og at kjølige, ettertenksomme farger oppmuntrer til produktive arbeidsøkter i hjemmet.

Hvilke farger?
G0.05.65 og G0.05.45

 

Finn fokus

Er du usikker på hvilke farger i paletten som passer for deg? Last ned Nordsjö Visualizer-appen for å få et umiddelbart inntrykk av hvordan rommet kan se ut når det er ferdig.

Farger laster....