Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Stue med vegger i myk rosa og en grå sofa

Skap ditt eget unike sted med Årets farge 2024 fra Nordsjö

I en hektisk verden har vi behov for at hjemme vårt er et sted der vi kan koble helt av. Finn ut hvordan Årets farge 2024 fra Nordsjö og de tre nye fargepalettene våre kan hjelpe deg med å skape et perfekt sted for deg …

I dagens travle og komplekse verden er det viktigere enn noensinne å skape sitt eget unike sted der vi føler oss hjemme. Dette var følelsen som kom ut av Trend Forecast-idémyldringen, der internasjonalt anerkjente designeksperter delte tankene sine om hva vi kommer til å trenge fra hjemmene våre i løpet av de neste årene.

Samtalene våre førte oss til et tema for Årets farge 2024 fra Nordsjö «Et sted der du føler deg hjemme», og til selve nyansen, Sweet Embrace™. Rundt denne myke og positive fargetonen har vi skapt tre brukervennlige fargepaletter: en varm fargehistorie, en rolig fargehistorie og en oppløftende fargehistorie. Hver av dem gir ulike muligheter for å skape et sted der du føler deg fullstendig hjemme på.

Start med et positivt grunnlag

Sweet Embrace™ er en delikat og optimistisk farge, inspirert av myke fjær og kveldsskyer. I tillegg til å være en varm og praktisk frittstående nyanse, er den også en flott grunnfarge som er ideell å kombinere med mange andre nyanser. Den er diskret og sofistikert, gir forskjellige toner i forskjellige lys. Fargen gir varme til nordvendte rom og mykhet til solfylte rom.

Vaser og blomster på en hylle mot en myk rosa vegg

Gjør hjemmekontoret koselig

Vi trenger at alle deler av hjemmet vårt føles kjent og beroligende, og de globale jordfargene i den varme fargehistorien vår skaper det perfekte bakteppet. Her skaper brent oransje og Sweet EmbraceTM en vegg med fargeflyt for en følelse av mykhet. Vil du ha stilen? Les mer hvordan du går frem her.

En spisestue med vegger malt i brent oransje og myk rosa med en fargeflyteffekt.

Skap et beroligende kjøkken

Selv et travelt kjøkken kan få en følelse av ro med de riktige fargene. Denne fargepaletten består av naturlige grønn- og blåtoner som kan gi et rom en beroligende og luftig atmosfære. Her setter to dype grønnfarger tonen, og Sweet Embrace™ tilfører et varmt preg.

Et kjøkken med skap malt i skogsgrønm og vegger over kjøkkenskapene malt i en lysere, friskere grønn. Den tilstøtende veggen er malt i myk rosa.

Velg et livlig soverom

Med en kombinasjon av lette drømmende farger i syrin og gul kan fargepaletten vår skape en morsom og allikevel vennlig atmosfære uten å virke overvelde. Sammen med Årets farge Sweet Embrace™ gir den myke okerfargen ekstra varme til soverommet.

Et soverom malt i myk rosa med en kontrastvegg malt i gult bak sengen.
Farger laster....