Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Eventyrlig Oppussing Ål gråbeiset tak og rekved lampe

Eventyrlig Oppussing av hytta i Ål i Hallingdal

Interiørdesigner Halvor Bakke og teamet hans inntar Hallingdalsfjella og forvandler ei slitt Ål-hytte til Colorado-inspirert "Mountain lodge".

Med insipirasjon hentet fra Aspen, Colorado, skal Halvor og gutta forvandle ei hytte beliggende i fjellheimen over Hallingdal. Cowboyen Ole lager en fantastisk lampe av ei 7500 år gammel eik!

Mørkbeiset tak

I taket henger en spesiallaget lampe som Ole har laget av en gammel eik. Et mesterstykke og en lampe ingen har maken til!

Innsiden av lampen og taket er beiset med Nordsjö Orginal Panellakk i farge Trollheim fra vårt nye fargekart Levende Panel

Stue

Eventyrlig Oppussing Ål hytteoppussing stue
Eventyrlig Oppussing Ål hytteoppussing stue

 

Mountain Lodge-stilen understrekes med den lune grå fargen som er malt i stuen. Panelen er grunnet med Nordsjö Original Kvist og sperregrunning og ferdigmalt med Nordsjö Ambiance Superfinish i farge Intense Roubaix. En ren grå farge passer også godt til det nye taket som er beiset helt mørkt.

 

Kjøkkenet får nye farge

Panelen er grunnet med Nordsjö Original Kvist og sperregrunning og deretter malt med Nordsjö Ambiance Superfinish i en vakker grønn farge som heter Dark Fountain. Halvor Bakke oppfordrer oss til å gå ut av komfortsonen! Se hans reaksjon når han selv tar valg utenfor hans egen komfortsone når det gjelder farger. Man kan ikke annet enn å bli glad i ham!

Eventyrlig Oppussing Ål kjøkken
Eventyrlig Oppussing Ål kjøkken

Naturens farger er med på å understreke Mountain Lodge stilen. Grå, grønn, sort og orange i interiøret er en flott fargepalett som passer inn på en fjellhytte.

Før-bilde

Eventyrlig Oppussing Ål før-bilde
Eventyrlig Oppussing Ål før-bilde

Halvor Bakke og gjenget fra Eventyrlig Oppussing har tryllet, og hytta er blitt en varm og koselig plass å tilbringe fridagene på.

I TV-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra faghandlekjeden Nordsjö Ide & design.

Se alle produktene fra Nordsjö Ide & design

Farger laster....