Panel beis 3

Stuen

Å fremheve treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny dimensjon og det vakre mønsteret i treverket fremheves.

Farge på øverste bilde: Rondvassbu Farge på bilde til venstre: Snøheim

Panel soverom behandlet med interiørbeis

Soverommet

Påfører du første strøk i fargen Snøheim på et gulnet panel, kan siste strøk påføres i en annen farge. Da vil du få et lysere resultat, og det er enklere å oppnå de lyse grå og brune fargenyansene uten at den opprinnelige gule fargen påvirker resultatet.

Farge: Geiteryggen

Panel kjøkken behandlet med interiørbeis

Kjøkkenet

Panelet, tømmerveggene, taket og døren får karakter når du behandler treverket med panellakk, og det tilpasses dagens interiørtrender og inkluderer naturens vakre fargenyanser utenfor. Det skaper en hyggelig og intim atmosfære, og gir sjel til hus og hytte.

Farge: Gjendebu

Panel stue behandlet med panellakk

Fargen påvirkes av underlaget

Nordsjö Original Panellakk motvirker gulning av panelet og gir det et varig, naturlig utseende. Det er viktig å huske på at underlagets farge vil påvirke den endelige fargen, da påføring av Panellakk er en transparent behandling av treverket. Er underlaget relativt nytt og lyst, blir fargen du legger på også preget av det lyse. Er underlaget mørkt og gulnet, vil også fargen bli mørkere.

Farge: Jøldal

Panel hvitkalket vegg

Fra gule til hvitkalkede vegger

Gulnet panel lysnet opp med hvitpigmentert Panellakk. Jo flere strøk jo lysere og hvitere.

Farge: Snøheim

Panel fargekart 1

Fargekart

Fargene i dette fargekartet er nåtidens farger. Farger som vil forskjønne det ekte trepanelet i et helhetlig interiør. Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner.

Panel fargekart beis 2

Den andre palette inneholder brune og varme fargetoner.

Fargekartet fås hos våre forhandlere i hele Norge.

Finnd din forhandler

Bli inspirert