Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Eventyrlig Oppussing av hytta i Gudbrandsdalen

Norsk tradisjon på Vinstra, der ei gammel hytte får en ny innpakning. Fargene er tradisjonelle men løsningene er både praktiske og modern.

Slik får du resultatet

Eventyrlig Oppussing Vinstra kjøkkenskap
Eventyrlig Oppussing Vinstra kjøkkenskap

 

Halvor Bakke og hans gjeng i TV-programmet pusset opp en hytte i Gudbrandsdalen, med tradisjonelle fargene i en modern utgave.

Den tradisjonell hytta på Vinstra har fått beiset paneltaket grått, og veggen er malt i en lys grå farge på kjøkken og i stuen. Halvveggen mellom kjøkken og stue er revet for å få plass til en større kjøkkenbenk med vask. Et tips til deg som ønsker et større kjøkken på hytta.

Kjøkkenbenken er beiset mørk og skapdørene er malt røde. Det er benyttet tradisjonelle norske hytte-farger, samtidig som de rette linjene på kjøkkenet gir et moderne uttrykk. I tillegg er vinduer og dør malt hvite. Det gir gode forhold for et vakkert lysinnslipp inn i hytta.

Panelvegger

Eventyrlig Oppussing Vinstra kjøkkenvegg
Eventyrlig Oppussing Vinstra kjøkkenvegg

Veggene er først grunnet med Nordsjö Original Kvist- og Sperregrunn for å forhindre at kvistene skal komme til syne etter en stund. Deretter er veggene malt med Nordsjö Ambiance Superfinish halvblank i farge Intense Sarcelles

Kjøkkenbenk

Eventyrlig Oppussing Vinstra kjøkkenbenken
Eventyrlig Oppussing Vinstra kjøkkenbenken

Kjøkkenbenken er beiset med Nordsjö Orginal Panellakk matt i farge PANEL NIGHT 1020. Det vakre treverket er godt synlig selv om fargevalget på panellakken er mørkt. Deretter er det behandlet med helmatt Nordsjö Orginal Parkettlakk for ekstra slitestyrke.

Kjøkkenskap

Eventyrlig Oppussing Vinstra kjøkkenbenk
Eventyrlig Oppussing Vinstra kjøkkenbenk

Kjøkkenskapene er først grunnet med Nordsjö Orginal Heftgrunn for å få et best mulig varig resultat, og er ferdigmalt med Nordsjö Ambiance Superfinish halvblank i rødfargen Intense Antibes

Paneltak

Taket er beiset i en grå farge som heter Panel Night i Original Panellakk matt. Gir du paneltaket litt farge vil du få en koselig og samtidig eksklusivt utseende. Jo flere strøk du beiser, jo mørkere vil fargen bli. Husk at underlaget også spiller inn på hvor mørk fargen oppleves.

Se våre farger i vårt fargekart Levende Panel

Hvordan unngå at gule flekker kommer gjennom maalingen etter du har malt panel

 

Ingenting er mer irriterende enn å oppdage gule flekker som skinner gjennom malingen en stund etter at du har malt. Det skyldes ikke malingen, men harpiksen i kvistene du finner i panel - gammelt som nytt. Løsningen er å male med Original Kvist- og Sperregrunn først. Da binder du harpiksen du finner i treverket, og hindrer at dette påvirker malingen som påføres etterpå.

Før-bilder

Eventyrlig Oppussing Vinstra førbilde
Eventyrlig Oppussing Vinstra førbilde

Slik så hytta ut før arbeidet ble igangsatt. Furu på både vegger, tak og innredning.

I TV-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra faghandelskjeden Nordsjö Ide & design.

Se alle produktene hos Nordsjö Ide & design

Skal du male hytta i sommer?

Halvor tipser hva du bør tenke på når du velger maling til en hytte her.

Fargen heter Jernvitrol i malingen ONE Super Tech.

Farger laster....