Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Eventyrlig Oppussing av hytta i Nittedal

En tidligere foreningshytte skal pusses opp av Halvor Bakke og gjengen i Eventyrlig Oppussing. Panelvegger, takbjelker skal males. Se de smarte flerbruks-møblene som de snekrer sammen, og maler i farger som passer i en hytte i skogen. Finn hytteinspirasjon her!

Slik får du stilen

Eventyrlig Oppussing Nittedal nymalte panelvegger på hytte
Eventyrlig Oppussing Nittedal nymalte panelvegger på hytte

I denne episoden drar Halvor, Mikkel, Gustav og Ole til skogs, nærmere bestemt Holterkollen i Nittedal. En gammel foreningshytte skal forvandles til en lun familiehytte og bli et skogsparadis for barna. Gustav finner guttungen i seg, og lager tidenes tretopphytte!

Veggen i stua er grunnet med Nordsjö Kvist og sperrgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish matt 5 i en lys varm gråfarge som heter Dusky Sarcelles.

Malte takbjelker

Takbjelkene i stua er grunnet med Heftgrunn og deretter malt i en varm nøytral gråfarge som heter Intense Melun i malingen Ambiance SuperFinish 40 som er laget spesielt for treverk og som gir en helt glatt og slitesterk overflate.

Malte hyttemøbler

Eventyrlig Oppussing Nittedal malte hyttemøbler
Eventyrlig Oppussing Nittedal malte hyttemøbler

Et nytt spisebord lages av MDF-plater som først grunnes med Original Heftgrunn, og deretter malt i en nydelig grønn farge Intense Fontaine i malingen Ambiance SuperFinish halvblank 40. Bordet kan benyttes til både felles måltider og til aktiviteter. Denne familien spiller gjerne bordtennis her, med et net som settes opp på midten.

Vinduskarmer og dører er først grunnet med Nordsjö Heftgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish halvblank 40 i farge Longing White.

Takbjelker på hemsen

Eventyrlig Oppussing Nittedal blåmalt takbjelke
Eventyrlig Oppussing Nittedal blåmalt takbjelke

Tømmerstokkene i taket er grunnet med Nordsjö Heftgrunn og ferdigmalt med Nordsjö Superfinish halvblank 40 i farge T1.23.25.

Malte nattbord

Eventyrlig Oppussing Nittedal malte møbler til barn
Eventyrlig Oppussing Nittedal malte møbler til barn

Nattbordene ble laget av treplank og likner fuglekasser som er snudd opp-ned. Et morsomt møbel som både ser bra ut, og som er funksjonelt. Her kan barna samle sine bøker og eiendeler når de skal legge seg. Lommelykten ligger klar til lesetid! De er malt i barnas favorittfarger med Nordsjö Superfinish 5 i fargekodene:

T1.23.25 (Blå) / H6.15.58 (OrangeE) / D9.41.49 (Gul) / F2.35.75 (Grønn)

Før-bilde

Eventyrlig Oppussing Nittedal førbilde
Eventyrlig Oppussing Nittedal førbilde

Gulnet trepanel og en plass til å spise søndagsfrokosten sammen skal pusses opp av Halvor Bakke og teamet.

I tv-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke maling, tapeter og verktøy fra Nordsjo Ide & design. Det er vi selvfølgelig stolte av og her kan du se hvilke produkter som ble brukt i episoden.

Les mer

Eventyrlig Oppussing og Halvor Bakke i Nittedal
Eventyrlig Oppussing og Halvor Bakke i Nittedal
Farger laster....