Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Lær deg hvordan du skaper en vakker og holdbar fasade med beis

Farger for deg som skal beise huset utvendig

Beis fremhever treets struktur og fasaden beholder sitt levende og naturlige uttrykk. Studer våre vakre fargepaletter - de stilfulle grå og svarte, den myke sandfargede og gråbrune, de mer kraftige røde- og gulbrune og de luftige blå og grønne som gir fasaden litt særpreg

Elegante grå og svarte fasadefarger

Elegante farger i grått og svart er et sikkert fargevalg på moderne og tidløse beisede hus. 

Velg i vår vakre miks av grått og svart - svalt nøytrale eller med en naturlig varm tone.

Vakre mørke farger til beisede hus

Lys sand og gråbrunt gir vakre beisede fasader og  et moderne og naturlig lett uttrykk som smelter inn i naturen.  Fargene gir en vakker ramme til møbler i både lys og mørke farger, og smelter vakkert inn i miljø med naturlige elementer med grønne planter og lekre utemøbler - enten de står på terrassen eller i hagen utenfor. 

Beis huset ditt i lyse sand farger og gråbrune fargetoner

Beis er et pigmentert transparent produkt som fremhever treets struktur. I motsetning til husmaling er beis ikke dekkende og derfor påvirker underlaget den endelige fargen på husveggen. I vårt digitale fargekart vises to strøk beis på uhøvlet og nytt furupanel.

Gule, røde og brune fargetoner til fasaden

Rike varme farger i gult, rødt og brunt gir et tradisjonelt utseende, men fremhever også moderne arkitektur på en fin måte. Med mørke detaljer blir uttrykket allikevel både moderne, og fargene passer like godt inn på tradisjonelle hus som moderne og funkispregede hustyper. I den senere tid er det også blitt populært å blande ulike farger for å skape dynamikk på hus med moderne former.  Under finner du bilder med sorte vinduskarmer. Les mer hvordan du maler vinduer her. 

Varme transparente fargetoner gir huset et tradisjonelt med allikevel spennende uttrykk med beis

Nyanser av grønt og blått på fasaden

 Farger som går svakt over i grønt eller blått gir ekstra særpreg til fasaden

Beis i nyanser i grønt og blått gir særpreg til huset

Enkelt å påføre og arbeide med

Beisprodukter er enkle å bruke og å male over. Ved påføring, vær nøye med å beise hele bord sammenhengende og etterstryke i treretningen. Om man stopper midt på et bord blir det lett skjolder der strøkene møter hverandre så det er derfor viktig å fullføre strøket i hele panelbordets lengde. Nordsjö tilbyr flere beisprodukter med ulike egenskaper og utseende og du kan lese mer om dem her, eller besøke en av våre forhandlere for å få veiledning. Et tips kan være å ta bilde av huset ditt med til butikken, så hjelper de deg med både fargevalg og hvilket produkt som egner seg.

Farger laster....