Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Mal trappen med best i test malingen Diamond Floor

Farger til trappen som løfter ditt hjem

Trapper må tåle mye. Her tråkker vi hver eneste dag, og en en viktig del av huset som binder sammen etasjer og interiør.

En hyggelig velkomst

I trappen kan du slå deg skikkelig løs! Hvem ville ikke blitt glad av å møte denne trappeoppgangen når de går inn døren?

Mal eikeparketten hvit

I mange boliger leder trappen opp fra en entré – og er det ett rom du kan leke deg, er det jo entreen! Her oppholder du deg antakeligvis ikke veldig lenge av gangen – det er ikke her du skal sette deg ned for å slappe av. Men det er det siste du ser før du drar på jobb om morgenen, og det første du ser når du kommer hjem etter en lang dag. Da kan en malt trapp fungere som energiboosten du trenger.

Mal trappen med best i test malingen Diamond Floor

Binder sammen

En trapp får to rom til å henge sammen. Og den trenger ikke å være hvit, grå eller trefarget bare fordi den skal passe inn i to rom.

Det er lov til å slå seg løs i trappen, men det er også lurt å tenke på at trappen kombinerer to rom. Og er trappen veldig synlig fra rommet over, kan det være smart å tenke litt helhet. Velg en – eller flere – farger som går godt til begge rommene. Men ikke tenk at dette er en begrensning – det er nemlig mer enn hvitt og grått som kan kombineres med andre farger

Med dusere, lysere farger kan du skape et roligere uttrykk.

Mal helhetlig

Mal håndløper sort eller hvorfor ikke beise den? Helheten gjør hele forskjellen.

Slik maler du trappen

Henter dataene, vennligst vent...