Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Stueinspirasjon med lekne farger
Lekne farger på stueveggen

Fargesetting - Det lekne hjem

Maler du fargen Heart Wood inn i et solfylt og varmt rom med fargerike friske farger så tilfører det en følelse av moro og energi til hjemmet.

Den lekne fargepaletten består av, foruten årets farge Heart Wood, friske farger som gir en følelse av moro og energi, der også fargenyanser i grønt inspirert av naturen er med. Fargepaletten gir enhvert rom et opphav av muligheter, og gjør hjemmet forfriskende og full av liv.

Mal veggfarger i ovale sirkler på soberomsveggen
Soveromsinspirasjon med oval sirkel malt på veggen

I alle situasjoner er rene og friske fargetoner, kombinert med oppløftende aksentfarger, avgjørende for å skape en stimulerende atmosfære, mens dempede fargetoner kan dempe spenningen og gi roligere uttrykk på veggene.

Grønnmalt kjøkkeninspirasjon
Grønn farge på kjøkkenveggen

Gule grønnfarger og gylne fargenyanser skaper spenning oppfordrer til kreativitet, mens en smørgul farge demper uttrykket på hvilken som helst hard overflate, enten det er betong, tre eller gips.

Soveromsinspirasjon med glade farger
Lekne farger på soverommet

Urtegrønne farger og varme gule farger får frem det beste i hverandre. Men disse gule og grønne gjør mer: de gir nye uttrykk til årets farge, og avslører en lykkelig, blomstrende understrøm av grårosa og lilla. Fargepaletten er ideell for både ditt eget hjem, samt i skolebygg og fritidssektoren.

Grønne farger på veggen som harmonerer med grønne planter
Grønn interiørfarge og grønne planter
Henter dataene, vennligst vent...