Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Kjøkkeninspirasjon med duse farger malt på veggen
Trendfarger malt på kjøkkenveggen

Fargsetting - Det hjertevarme hjem

Fargene i denne paletten passer perfekt til veggene i hele hjemmet. Den kanaliserer den nåværende interessen i både rosa og brune farger, og presenterer årets farge Heart Wood sammen med "nesten-nøytrale" farger. Det gir en spennende fargesammensetning.

Årets farge for 2018 heter Heart Wood, og er en røykfarget, varm nøytral farge med et snev av rosa lyng. Navnet er inspirert av den nærende varmen på treverk og den taktile komfort i ekte skinn.

Interiørinspirasjon med varme trendfarger
Varme nøytrale rosa farger i interiørmaling

For å formidle konseptet og den harmoniske atmosfæren vår nye fargekolleksjon kan gi har vi skapt en fargepalett som vi har gitt navnet "Det hjertevarme hjem" som er nært knyttet til årets farge; Heart Wood.

Soveromsinspirasjon med varme nøytrale farger
Trendfarger på soverommet


Det hjertevarme hjem skildrer et sted hvor folk kan føle seg knyttet til naturen, men samtidig beroliget i trygge omgivelser. Hvor delikate taktile tekstiler gir en subtil kontrast til glatt marmor og kobber, i kombinasjon med brukte møbler og nyere designmøbler.

Mal nøytrale farger på soveromsveggen
Soveromsinspirasjon i fine farger på veggen

Fargepaletten er vakker sammen med med populære moderne designdetaljer som valnøtt, børstet messing, marmor og sorte matte overflater, og fyller store rom og takhøyder med en umiddelbar koselig stemning.

LLes også: Slik maler du striper

Listfrie vegger malt med HeartWood - Colour of the year

Innenfor dette fargekonseptet er nøkkelen balanse. Den støttende Heart Wood fargepaletten gjenspeiler denne balansen og allsidigheten, med myke kakaonyanser som går over i dypere og mørkere nyanser av blå og lilla. Alle fargene fra fargepaletten nedenfor kan benyttes sammen for å fargesette et hjem - et hjertevamt hjem!

Henter dataene, vennligst vent...