Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Fem fargerike måter å våkne glad og fornøyd i ditt nye hjem

Føler du deg stresset? Disse oppløftende fargene vil hjelpe til å gjøre deg klar for en frisk ny start.

«Det å flytte, og livet i alminnelighet, kan være stressende noen ganger. Hvordan kan jeg bruke farger for at jeg skal få ny energi?»

Hvis du synes prosessen med flytting er stressende, er du ikke alene – vår globale rundspørring avslørte at nesten halvparten av huseierne opplevde å være utslitt etter å ha flyttet. Legg til dette med en travel jobb, og et hektisk familieliv, så er det ikke til å undres over at vi higer etter ro i hjemmet.

Farger kan gi rask lindring for slitne sinn. Disse fem soveromsfargene vil hjelpe deg til å våkne opp med frisk følelsen og du klar til å møte den nye dagen (samt klar til endelig å få pakket ut ferdig).

 

 Grønt treffer den perfekte balansen mellom å være livfull og avslappende; mal veggene dine i pikante nyanser for lite grann ekstra stå-opp-og-gå om morgenen
Vakn opp til forfriskende gronne omgivelser

 

1) Forfriskende grønt

Grønt en den fargen med perfekt balanse mellom å være livfull og avslappende, noe som gjør den til et godt valg på soverommet. Mal veggene i pikante nyanser for litt ekstra våkne-og-stå-opp-følelse om morgenen eller velg marineblå toner for en forfriskende følelse.

 

Fiolett er en av de mest fredfulle tonene i fargespekteret, og fremmer følelser av avslappethet og velvære.
Et avslappende fiolett soverom

 

2) Beroligende fiolett

Fiolett er en av de mest fredfulle tonene i fargespekteret, og fremmer følelser av ro og velvære. Den sies også å være gunstig for meditasjon – akkurat det du trenger for å hjelpe deg med å koble ut mentalt etter en hektisk flyttedag.

Livlig oransje vil garantert få deg til å hoppe ut av sengen om morgenen. Terrakotta og kobbertoner er et mykere alternativ for en soveromspalette
Velg energigivende oransje farger

 

3) Energigivende oransje

Livlig oransje vil garantert få deg til å hoppe ut av sengen om morgenen. Klar oransje har en pulserende retrofølelse og på grunn av fargens intensitet kan den fungere best som en supplerende farge. Hvis du ønsker heldekkende oransje, er terrakotta og kobbertoner et mykere alternativ i et soverom.

 

Gulfargen ser ofte lysere ut så snart fargen kommer opp på veggene enn den gjør i fargeplansjene, så for et soverom kan det være en god ide å velge en litt lysere nyanse
Beroligende gult soverom

 

4) Lys gult

Et solrikt gult rom vil få deg til å smile det øyeblikk du åpner øynene om morgenen. Gulfargen ser ofte lysere ut så snart fargen kommer opp på veggene enn den gjør i fargekartet, så for et soverom kan det være en god ide å velge en litt lysere nyanse enn det du ønsker for at fargen ikke skal være for intens.

 

Blåfarger skaper en kjølig, frisk fargestemning som er suverent avslappende. Faktisk er fargen så beroligende at den kan senke hjerterytmen, og dermed hjelpe deg til å slappe av på slutten av en travel dag.
Fol roen i et blatt soverom

 

5) Beroligende blått

Blåfarger skaper en kjølig, frisk og avslappende følgelse. Faktisk er fargen så beroligende at den kan senke hjerterytmen, hjelpe deg til å koble ut på slutten av en travel dag. Da våkner du klar og uthvilt neste dag.

 

Tips

Sats på en ombre-effekt/fargegradering med din valgte farge på nedre halvdel av veggen, som gradvis fases ut til hvitt halvveis opp på veggen.

Fremdeles ikke sikker på hvilken farge du skal velge? Få en forhånds-sniktitt på hvordan forskjellige farger vil ta seg ut på dine vegger med vår hendige Nordsjö Visualiserings-app.

Henter dataene, vennligst vent...