Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Gjør veggene dine ekstra imponerende med gylne toner

Vår egen fargedesigner Marieke van der Bruggen viser hvordan du kan skape en moderne stil med allsidige gylne toner.

«Jeg har lest at gylne farger er ganske populære for øyeblikket. Veggene i stuen trenger en oppfriskning, og jeg vil gjerne prøve, men hvordan kan jeg sørge for at det ikke ser utdatert ut om noen år? »

I en nyere undersøkelse utført av Nordsjö oppga én av fem at en av de viktigste grunnene til at de pusser opp, er at de vil gi hjemmet et mer moderne preg.

Og finnes det en bedre måte å live opp hjemmet på, og gi det en frisk og kontemporær stil, enn ved å male veggene i den gylne fargen Ochre Gold, en av de mest allsidige fargenyansene våre?

Ochre Gold er en nyanse av okerfargen, noe som gjør den sterk nok til å skille seg ut, men samtidig allsidig nok til å kunne kombineres med andre sjatteringer. Til sammen får du en stil som både er dristig og svært lett å leve med.

Vår egen fargedesigner Marieke van der Bruggen viser hvordan du får gylne farger til å fungere for deg:

Blått og gull kan kanskje høres ut som en uvanlig kombinasjon, men med de rette tonene kan den være både oppmuntrende og harmonisk.
Kontor malt i gylne farger med blå striper

1. Alltid like frisk

Blått og gylne farger kan kanskje høres ut som en uvanlig kombinasjon, men med de rette tonene kan den være både oppmuntrende og harmonisk.

Her har vi kombinert den gylne fargen Ochre Gold med varme, nøytrale striper og en lyseblå kontrastfarge. Disse fargene ligger ved siden av hverandre i fargehjulet og fungerer svært godt sammen. Variasjonen i tykkelsen på stripene gir dette arbeidsrommet et lekent preg.

Hvilke farger? Ochre Gold, Intense Montpellier, Dusky Rochefort og Soft Valence

Den duse og skinnende kvaliteten i lillanyansen fremhever okertonene i den gylne fargen, og gir et moderne og livlig inntrykk.
Rosa og gull er en flott kombinasjon

2. En indre glød

Ved å dele veggen horisontalt kan du la komplementærfargene skinne, samtidig som de fremhever hverandre.

Her fremhever den lyse og skinnende kvaliteten i lillasjatteringen okertonene i Ochre Gold, og gir et moderne og livlig inntrykk. Disse fargene fungerer ekstra godt på vegger uten naturlig lys, som i gangen.

Hvilke farger? Ochre Gold, Intense Montpellier og Soft Montrouge

Hvis du vil ha en fargepalett som ønsker velkommen, kan du kombinere vår gylne farge Ochre Gold med en lett og mild farge, som cappuccino. Disse jordtonene passer sammen på en harmonisk måte og fungerer spesielt godt i entréen.
Gull er en farge som ønske velkommen

3. Varm og innbydende

Hvis du er ute etter en innbydende fargepalett som ønsker velkommen, kan du kombinere gull med en lett og dus fargenyanse, som greige.

Disse jordtonene passer sammen på en harmonisk måte, og fungerer spesielt godt i entréen.

Hvilke farger? Ochre Gold, Intense Montpellier og Clear Melun

Når du bruker mørk sjokoladebrunt og varme rosatoner sammen med gylne farger, får du en tiltalende kombinasjon full av varme og dybde.
Kjøkken i brunt og gull

4. Inspirert av naturen

Når du bruker mørk sjokoladebrunt og varme rosatoner sammen med den gylne fargen Ochre Gold, får du tiltalende kombinasjoner fulle av varme og dybde.

Disse milde sjatteringene kan minne om fargene i treverk, noe som gir en subtil og interessant effekt i kombinasjon med svarte kontraster, som på kjøkkenskapene i bildet ovenfor.

Hvilke farger? Intense Montpellier, Illuminated Melun og Sparkling Melun

Hvis du liker den kjølige, skandinaviske stilen, er det ikke feil å kombinere gull med en kjølig, men tiltalende, nøytral farge, som blekrosa.
Soverom i gyllen og blekrosa

5. Kjølig og stilrent

Hvis du liker den kjølige, skandinaviske stilen, er det ikke feil å kombinere gylne fargenyanser med en kjølig, men tiltalende, nøytral farge, som blekrosa.

Denne beroligende kombinasjonen passer perfekt til soverommet, og med lyse tremøbler får du et helhetlig inntrykk.

Hvilke farger? Ochre Gold, Intense Montpellier og Light Marseille

Fremhev det glamorøse aspektet ved gull med en lignende dempet sjattering, som mokkabrunt. En tynn strek eller kontrast i knallgult gir den tradisjonelle stilen en moderne vri.
Få et glamorøst preg med Ochre Gold

6. Dempet glamour

Fremhev det glamorøse aspektet ved den gylne fargen Ochre Gold med en lignende dempet fargenyanse, som mokkabrunt.

En tynn strek eller kontrast i knallgult gir den tradisjonelle stilen en moderne vri.

Hvilke farger? Ochre Gold, Intense Montpellier, Clear Melun

Tips

Gjør Ochre Gold-paletten ekstra interessant ved å legge til tilbehør i kobber, som en lampeskjerm eller dekorativ skål. Den reflekterende og skinnende overflaten løfter de dempede gulltonene, og gir en stil som både er sofistikert og behagelig i hverdagen.

Henter dataene, vennligst vent...