Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Grønne vegger på soverommet
Grønt soverom

GRØNT OG FREDFULLT SOVEROM

Naturen og det grønne fortsetter å inspirere oss i vårt interiør og selv i soverommet vårt er det viktig å omgir oss med den vakre grønne. Se våre vakre grønne soveromfarger!

For de aller fleste av oss er det viktig at soverommet utstråler en behagelig følelse av velvære. Det er tross alt her at vi har mulighet til å stenge støy og roe våre sinn etter en lang dag. Soverommet er stedet der vi kan skru ned lyden og lade batteriene.

Omtrent en tredjedel av våre liv bruker vi i soverommet - så da er det lett å forstå at søvn og hvile er en viktig del av vår eksistens og velvære. Her kan farger og maling spille en viktig rolle i å gi balanse mellom berden utenfor og vår indre ro.
 

GRØNN OG FREDELIG


Naturens grønne farger er ofte forbundet med energi, velvære, balanse og sies også å være stressavlastende. En grønn fargepalett kan skape en vakker grønn harmoni der vi kan hente oss igjen .
En varm skoggrønne farge, en den dempede grønne nyanse som Lenas Dusty Green, den grågrønne TantJohannas Grønne eller den dramatisk grågrønn Deep Le Havre - hvilken er din favoritt?

GRØNN SOVEROMSINSPIRASJON


Uansett hvilken stil og uttrykk du vil oppnå i soverommet ditt, er det mange måter å skape en harmonisk og koselig oase. Den harmonisk grågrønne fargen Dusky Le Havre som vi ser hjemme hos stilisten Daniella Witte er en av våre grønne favoritter. Slik skriver Daniella på bloggen sin om fargen.

"I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp. Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være. Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen. I tillegg blir et stilleben mer personlig hvis du basrere det på farge istedenfor en bestemt stil.
Vi ville at den grønne fargen skulle forsette forbi sengen og ikke bli ødelagt av noen eksterne møbler. Derfor bygget vi en innfelt hylle i veggen med plass til mange fine magasiner. Denne løsningen jeg kan anbefale alle som virkelig forenkler både orden og reda, samt at jeg selvsagt synes det er fantastisk detalj."

Grå grønn farge dusky le havre på soverommet hos Daniellawitte
Grå grønn farge dusky le havre på soverommet hos Daniellawitte

Bilder @daniellawitte - Farge Dusky Le Havre


Den grågrønne Dark Paris som vi ser nedenfor i en av Pella Hedebys stylinger til Elle Decoration - skaper en fin grønn harmoni.

TIPS! Sørg for å skjemme deg bort litt ved å investere i noen luksuriøse sengetøy og tekstiler, for eksempel i vasket sengetøy for å maksimere den myke kosefaktoren i soverommet.

Farge Dark Paris på soverommet bild pellahedeby foto Ragnar Omarsson
Farge Dark Paris på soverommet bild pellahedeby foto Ragnar Omarsson

Bilde @pellahedeby Foto: Ragnar Ómarsson

Nordsjö evening shadow er en sober, vakker farge som binder soverommet sammen uten å ta over. Et vakkert eksempel på dette finner du hos bloggeren Janniche - @bloggaibagis som har brukt fargen i et av soverommene.
Den grønne tonen gir en ekstra dimensjon og skaper en fin kontrast til knaggrekken i tre og de varmere tonene i kurvlampen. Her ser vi også en følelse av det trendy japonism-utseendet.

Farge Nordsjø Evening shadow på soverommet på bilder @bloggaibagis
Farge Nordsjø Evening shadow på soverommet på bilder @bloggaibagis

Bilder @bloggaibagis - Farge Nordsjö evening shadow


Hvil og ro er to viktige elementer du bør vurdere når du skal innrede og velge farger til soverommet. Og med hjelp av nyanser fra jord, stein og naturlige farger kan en rolig atmosfære opprettes.

Her på bloggene @leilabavcic og @interiorbysusan ser vi vår grågrønne og fantastisk levende farge Deep Le Havre som skaper en rolig og avslappende soverommet magi.

Farge soverom Deep Le Havre Bild #1 @leilabavcic Bild #2 @interiorbysusan
Farge soverom Deep Le Havre Bild #1 @leilabavcic Bild #2 @interiorbysusan

Bilde # 1 @leilabavcic Bilde # 2 @interiorbysusan - Farge Deep Le Havre

Den duse og vakkert dempede fargen Lenas Dusty Green er fantastisk å male med for å skape et personlig og varmt soverom. Lena's Dusty Green, som er utviklet sammen med bloggeren Lena Lidman @lenalidman85, er en mild og jordisk grågrønn farge som kan oppleves ulikt avhengig av hvordan lyset faller inn.
Les om Lena Lidmans luftlige soveromi nydelige naturnære farger

Soveromsfarge Lenas Dusty Green Bilder @lenalidman85
Soveromsfarge Lenas Dusty Green Bilder @lenalidman85

Bilder @ lenalidman85


Les vår maleguide - Slik maler du veggen

 
DEN POPULÆRE FARGEN TANTJOHANNAS GRØNA


Ønsker du en grønn farge som er nøytral, men har den lille ekstra? Sjekk ut TantJohannas Grøna - en utsøkt grågrønn farge som ble utviklet i samarbeid med blogger Johanna Bradford og som passer til de fleste stiler.

Farge tantjohannasgrona Copyright Bilder @johannabradford
Farge tantjohannasgrona Copyright Bilder @johannabradford
Farge tantjohannasgrona Copyright Bilder @johannabradford 2
Farge tantjohannasgrona Copyright Bilder @johannabradford 2

Bilder @johannabradford

VARM SKOGSGRØNNE FARGER


Fargen Nordsjö fragrant herb som er en sober, dempet skogsgrønn farge gjør det vakkert i det lyse soverommet.

Soveromsveggen malt med grønnfargen Nordsjø fragrant herb
Soveromsveggen malt med grønnfargen Nordsjø fragrant herb
Soveromsveggen malt med grønnfargen Nordsjø fragrant herb 2
Soveromsveggen malt med grønnfargen Nordsjø fragrant herb 2

Farge Nordsjø fragrant herb
 

Hjemme hos blogger @by.charlottes, har soverommet veggene blitt malt med den mørkegrågrønne fargen Intense Le Havre.

Farge Intense Le Havre Bilder @by.charlottes
Farge Intense Le Havre Bilder @by.charlottes

Bilder @ by.charlottes

 
LEGG TIL LEVENDE GRØNT 

Grønne planter øker ikke bare velvære i soverommet ditt, men de kan også bidra til en bedre nattesøvn og fungere som en luftrenser.

Her kan potteplanter som Rosengeranium (også kalt doktor Westerlund) og den dekorative og duftende lavendel - som er kjent for å gi en beroligende effekt på oss - være et riktige valget. Eller hvorfor ikke den ikoniske svigermors drøm, den grønne amfibianen som er gode luftrensere. En eller to planter holder på soverommet. 

Inspirert av de vakre grønne farger LN.01.82 (bilde t.v.) og M4.28.19 (bilde t.h) som både kan gi en tydelig klarhet og en dyp karakter til et rom.

afh colourtesterbild
afh colourtesterbild

GRØNNE SMÅ DETALJER

 du ikke er helt komfortabel med å fargesette hele soverommet i grønne farger kan du male små grønne detaljer. Den lyse, vakre grønne fargen på bildet til venstre kalles Dazzling Fontaine. På bildet til høyre ser vi den fargerike Nordsjö forest festival, Nordsjö clean harmony, Nordsjö narrow lane och Spiced Honey

Grønne detaljer på soverommet
Grønne detaljer på soverommet

VELG EN MATT MALING TIL VEGGENE

Supermatte vegger er både elegante og tidløse. I soverommet gir fløyelmatte overflater en behagelig uttrykk uten refleksjoner og en vakker løft til fargen.


Det kan være fint å vite at selv om du velger en matt farge, er veggene er avtørkbare. Med Nordsjö Ambiance Xtramatt eller Silkematt blir stuen din et komfortabelt og naturlig sted å slappe av.

 
Ambiance Silkematt veggmaling
 
Original Tak- og veggmaling helmatt 3
 
Original Veggmaling helmatt 5
Ambiance veggmaling
Ambiance veggmaling

SLIK MALER DU MATTE VAKRE VEGGER PÅ SOVEROMMET

Vi viser deg, steg for steg, hvordan du får matte vakre vegger på ditt soverom.

Farger laster....