@krickelin tv-stue

Slik gjør du

• Beskytt hele gulvet og listene med papp og tape eller malefilt, så slipper du å bekymre deg for å søle. Sørg for at pappen festes godt slik at den ikke kan skli mens du maler. Dekslene til stikkontaktene fjerner du enkelt ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Husk å bryte strømmen først.

• Vask veggene med Nordsjö Original Forvask. Skyll godt, og la det tørke.

• Små hull og ujevnheter må sparkles med Nordsjö Professional Mediumspackel. Følg tørkeanvisningene på emballasjen. Slip sparklede overflater, og fjern slipestøvet med en microfiberklut.

• Begynn med å male langs kanter, i hjørner og langs lister med en pensel (såkalt avsetning). Rull over avsetningen med en liten rull. Du får best resultat uten ujevnheter hvis avsetningen ikke har begynt å tørke når du starter å male hele flater. Derfor bør du avsette en vegg om gangen.

• Dypp rullen i karet, og fyll rullen med så mye maling som mulig uten at det begynner å dryppe. Tips – du skal ikke se fibrene på rullen. Start med å rullebredder fra toppen og ned. For best resultat bør du ikke rulle mer enn to rullebredder om gangen.

• Pakk inn ruller, kar og pensler i en plastpose etter at du er ferdig med det første strøket. La det første malingsstrøket tørke, og fullfør deretter med ett strøk til. Fjern tapen umiddelbart etter at du er ferdig.

@krickelin dimblå bildevegg

Krickelins Dimblå

Den svenske bloggeren @krickelin var på utkikk etter den perfekte blå farge "Jeg var på jakt etter en lys blå farge som ikke skulle føles babyblå og tok med to bilder til min Nordsjö Ide & Design-forhandler. Jentene i butikken hjalp meg å blande to alternativ som jeg tok med meg hjem etterpå for å testmale på veggen for å se hvordan fargen ville se ut i både dags- og kveldslys, med skygger samt til våre bilder og møbler. ".

Se mer fra Krickelins hjem
Riktig maling på rett plass - Ambiance maling

Riktig maling på veggen :: Ambiance Xtramatt eller Perform+ Easy2Clean

Ambiance Xtramatt

Helmatt veggmaling som gir vakre, fløyelsmatte overflater, og dybde til fargene. Du kan tørke av den til tross for at den er helmatt, og den passer perfekt på soverom og I stuen. Malingen kan brukes på mur, puss, betong, lettbetong, plater, glassfibertapet med mer. Malingen tørker hurtig og er overmalbar etter 2 timer.

Perform+ Easy2Clean

Silkematt og vaskbar veggmaling som er lett å holde ren. Velegnet i rom som krever slitesterke flater, for eksempel kjøkken, gang eller barnerom. Malingen kan brukes på mur, puss, betong, lettbetong, plater, glassfibertapet med mer. Overmalbar etter 6 timer.

Vår nye app gir deg fargene direkte på mobil

Gjør som Halvor Bakke og hans team på Eventyrlig Oppussing. Last ned vår nye app og få tilgang på tusenvis av farger, produkter, how-to-videoer samt finn nærmeste forhandler. Les mer...

Inspirasjon

Tips og råd

Easy2clean_barnerom

Slik maler du møbler

Levetiden på møbler kan enkelt forlenges ved hjelp av litt maling, men du trenger riktig maling som tåler bruken. Vi viser deg hvordan du går frem steg for steg.

@idylloghim malte hvite gulv

Slik maler du laminat

Mange laminattyper kan males, og slik kan du på en enkel måte endre farge på gulvet uten de helt store investeringene. Se hvordan du går frem trinn for trinn.