Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Farveinspirasjon-høste-blå-stuevegg-hos-aimforhappiness
Blå-stuevegg-hos-aimforhappiness

Inspirert av passion for farge og form hjemme hos @aimforhappiness

I et lekkert funkishus på 150 kvadratmeter med en fantastisk sjøutsikt og takterrasse bor Jannicke som driver instagramkontoen @aimforhappiness og bloggen aimforhappiness.com

På Nesodden, utenfor Oslo, har Jannicke Valen og hennes mann bygd sitt drømmehus, som ikke bare er pent på utsiden, men også innendørs hvor Jannicke har skapt et interiør og design med fantastiske farger og en personlig stil. 

PASSION FOR FARGE SYNES I HELE HJEMMET


Jannicke elsker virkelig farger, og det har satt et sterkt preg på hennes hjem. Hun er utdannet grafisk designer, og hun har et øye for detaljer som man ser igjen i de inspirerende og spennende interiørbildene hun tar. Hun er virkelig kreativ anlagt, og brenner for å fortelle en visuell historie, samt inspirere både kunder og lesere.

Hennes lidenskap for farger har også gitt henne en stor kunnskap i fargelære, hvordan man skal arbeide med fargekombinasjoner, og hvordan man skaper den eminente stylingen i hjemmet. For Jannicke er ingen arbeidsdager like, hennes arbeidsuker er en skjønn miks av alle mulige oppdrag. Alt fra styling av hjem, diverse innredningsprosjekter, styling- og fotooppdrag og fargesetting hjemme hos kunder.

Aim for happiness
Aim for happiness

THE HAPPY-PALETTE


Paletten som Jannicke har tatt fram sammen med oss på Nordsjö, har hun selv valgt å kalle ”The Happy-pallette”.  Slik forteller Jannicke om sine tanker og følelser rundt paletten og de forskjellige fargene.

”Jeg bare elsker farger! Det gir meg energi, men samtidig også en harmoni i sjelen.  Det som jeg elsker, er at man ved hjelp av ulike farger og nyanser, kan skille seg helt ut fra mengden og skape et personlig preg på sitt hjem.  Jeg synes det er helt fantastisk at flere våger å bruke farger i hjemmene sine og ikke bare maler hvitt fordi det er trygt og enkelt. Farger tilfører noe ekstra, og fremhever både detaljene i hjemmet og også personlighetene som bor der.

Hjemme hos oss er det mye maling og sterke farger, og vi har virkelig skapt vårt personlige preg og funnet vår stil som vi trives med.
 

Jeg valgte fargene Aimforhappiness Blue og Aimforhappiness Balance, fordi jeg hadde et sterkt ønske om å ta inn naturen i vårt hjem.  Aimforhappiness Peony, som også er en av fargene i Nordsjö Nordic Colours 2018 paletten, er en flott kontrast til de to andre fargene.  Peony er litt som det lekne og kreative krydderet i paletten.

I et av mine seneste prosjekter her hjemme, har jag kombinert Aimforhappiness Peony sammen med Nordsjös Årets farge 2019 – Spiced Honey, og det ble virkelig perfekt. Mer om det litt lengre ned.”

AIMFORHAPPINESS BLUE


Med den blå sjøen rett utenfor vinduet, så er det ikke vanskelig å se hvor Jannicke har fått inspirasjon til fargen, AimForHappiness Blue. Hennes ønske om å ta inn og forlenge den vakre sjøutsikten har hun virkelig lykkes med. Jannicke har malt med AimFor Happiness Blue i stuen, og det er en vakker kontrast til de øvrige innredningsdetaljer i sterke farger, men også et supplement til de andre jordiske nyanser som finns her.

Jannicke mottar ofte kommentarer og bilder på sosiale medier, samt e-post fra følgere som også har valgt å male sine hjem med denne fargen. Sjekk gjerne på Instagram for inspirasjon #AimForHappinessBlue. ”Jeg er utrolig glad for at vi får inn så mye av naturfølelsen i hjemmet vårt. Vi har en fantastisk sjøutsikt, og et vakkert naturlig lys. For meg som fotograferer og tar mange interiørbilder, så er det naturlige lyset helt fantastisk.”

Lyskilder er også en ting som Jannicke mener det er viktig å tenke på i hjemmet.  Her kan man både skape en kald eller varm følelse, avhengig av hva man selv vil oppnå. Men i Norge, hvor vinteren og mørket strekker seg over en lang periode, foretrekker Jannicke et varmt lyst.

Aim for happiness blue
Aim for happiness blue

AIMFOR HAPPINESS BALANCE GREEN


Fargen AimForHappiness Balance er inspirert både av den blå sjøen og alt det grønne som naturen kan tilby. Den vakre naturen som vi ser utenfor soveromsvinduet, fortsetter inn på soveromsveggen, og det er ingen tilfeldighet at AimForHappiness Balance passer perfekt sammen med fargen i stuen, AimForHappiness Blue. Rommene ligge side om side og en helhetlig tenkning og evnen til å se detaljer, noe som er en av Jannickes mange egenskaper, blir veldig tydelig her.

Et tips fra Jannicke: ”Når du skal velge farge i hjemmet ditt, så er det viktig å tenke på helheten.  Ikke vær redd for å velge en kontrastfarget til øvrige farger i hjemmet, men tenk på at, de til tross for sine ulikeheter, skal fungere med hverandre og harmonisere med hjemmets ulike innredningsdetaljer.”

Aim for happiness green
Aim for happiness green

AIMFORHAPPINESS PEONY

Jeg er virkelig glad i rosa, og denne fargen er mer inspirert av det uperfekte i naturen. Det er en farge som er noe helt annet, men som likevel passer perfekt sammen med mine øvrige to farger. Det er en lekende og kreativ farge, hvor tanken fra starten av, var at den skulle være en kontrast til de andre fargene.  Det var likevel viktig at de selvfølgelig skulle harmonisere sammen, men akkurat i denne fargen søkte Jannicke det lille ekstra – det kreative krydderet. Inpirasjonen kom fra lilla syriner og gule solstråler, lyshet og naturlighet, og sist, men ikke minst, også litt vakker nostalgi. AimForHappiness Peony er en farge som du kan både fornye gamle møbler med, men også bruke til en fondvegg eller i et helt rom.

På bildet nedenfor så er den klassiske IKEA-pallen malt med AimForHappiness Peony og veggene er malt med AimForHappines Blue og Spice Honey.

Aim for happiness Peony
Aim for happiness Peony

UTENDØR HOS JANNICKE

Har alltid hatt lyst på takterrasse? Eller drivhus? Da kan du slå to fluer i ett smekk hos Jannicke. Begge deler ja takk!!

Huset til @aimforhappiness er malt med ONE i farge Mountain River og terrassen beiset med UV Super i farge Tjøme
Huset til @aimforhappiness er malt med ONE i farge Mountain River og terrassen beiset med UV Super i farge Tjøme

Huset er malt i en brun-sort farge som heter Mountain River i malingen ONE Super Tech, terrassen er beiset i fargen Tjøme i terrassebeisen UV Super. 

Her kan du kose deg fra tidlig morgen til kveld, både store og små. Ulike arealer er innredet i ulike soner og prosjekt hage utvides stadig. Følg med på @aimforhappiness og se hva denne jenta klarer å få til! Det er ikke småtteri. Og så utrolig lekkert!

Mange tar kontakt med henne om når de ønsker fargesetting til eget hus, og det skjønner vi godt. Fargene er gjennomtenkt og harmoniske.

SMÅ TIPS FRA JANNICKE!


Slik skaper Jannicke den perfekte koselige høstfølelsen hjemme hos seg;

Sats på litt mildere farger på innredningsdetaljene
Invester i et koselig, litt tykkere teppe
Levende lys – man kommer ikke unna med at det er den ultimate lyskilden innendørs
Blomster og grønne planter. Blomster er en enkel måte å løfte et hjem på.
Skap vakre stilleben i høstens farger. 
Sist men ikke minst – mal om. Det er alltid herlig med en ny farge i soverommet eller stuen.
 

MER OM JANNICKE


Navn: Jannicke Valen
Familie: Samboer Esben Johansen, fotograf. Datteren Stella 8 år og Embla 3 år.
Bor: I et funkishus på Nesodden utenfor Oslo
Arbeid: Jobber til daglig med sosiale medier, styling- og fotooppdrag, blogger på aimforhappiness.com, diverse innredningsprosjekter og fargesetting hjemme hos kunder.
Drømmeprosjekt: Skrive bøker, eller i alle fall sluttføre en av de mange bøker som jeg har begynt på.

Farger laster....