Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Lag arbeidssoner i hjemmet

Finn trendtips for å skape arbeidssoner i hjemmet.

Hvor ofte hører du ikke folk si at de har et hjemmekontor, men at de foretrekker å arbeide på den bærbare PC-en ved kjøkkenbordet? Hvorfor det? Fordi livet i dag handler om lyse, åpne flerbruksområder som gir energi, ikke små og støvete kontorrom som ligger bortgjemt innerst i huset.

Enkel forandring med farger

Definer arbeidsområdet ved å bruke farger på dynamiske måter.
Ovalt arbeidsområde

Problemet er at det kan være vanskelig å konsentrere seg når man skal arbeide i samme rom som alle hverdagens distraksjoner. Hemmeligheten er å bruke farger til å definere området. Farger er et flott verktøy for å påvirke følelsene våre, og det bør du bruke! Ved å bruke fargeblokker mot en nøytral bakgrunn kan du skape din egen sone.

Advarsel! Tenking pågår

Definer arbeidsområdet ditt med fargeblokker.
Arbeidsområde med fargeblokk

Denim Drift, årets farge i 2017, er et flott grunnlag for å skape et interiør med klart definerte aktivitetssoner. Den kjølige, gråblå fargen kan fint kombineres med sterke fargetoner og former. Ved å male veggene kan du på en effektiv og enkel måte skille fritidsområdene fra arbeidsområdene.

Hvilke farger?
Denim Drift

Enkle måter å endre tankemønsteret på

Områder beregnet på avslapping, spising og lek er vanligvis større og trenger en bredere fargepalett, mens arbeidsområder innad i rommet bør ha en fokusert kontrastfarge som oppmuntrer deg til å konsentrere deg om arbeidet.

Lekeområder kan ha iøynefallende elementer, som fokusveggen min i dyp rødbrunt. Arbeidsområder bør derimot være mer avgrensede, og dette kan du få til med farger.

Hvilke farger?
Deep Antibes

Forme arbeidssonene på din måte

Geometrisk form på veggen i et hjemmekontorområde.
Interiør med hjemmekontor

Bare fordi veggen er flat, trenger ikke hele området å føles flatt. Prøv å male en slående form for å gjøre arbeidsbordet om til en egen sone, som en oval i en farge som står i stil med resten av fargepaletten. Prøv kremhvitt mot den gråblå fargen Denim Drift som er årets farge 2017.

Hvilke farger?
Restful Melun og Denim Drift

Fokuser på detaljene

Sterke kontrastfarger gjør et alkoveområde mer definert.
Alkove med kontrastfarger

Hvis rommet har små kriker og kroker, bør du ikke prøve å skjule dem, men i stedet fremheve dem. En nisje i en kjølig grå fargepalett er et perfekt sted å plassere et livlig fargeinnslag. Prøv med varmrødt eller metallisk akvamarin. De rammer inn og fremhever det du oppbevarer der, og kan gjøre selv den enkleste gjenstand til et fokuspunkt.

Hvilke farger?
G0.05.65, Restful Melun, Deep Antibes og Denim Drift

Se videoen og finn riktig farge

Skap din egen fargepalett nå ved hjelp av Nordsjös nye app Visualizer

Henter dataene, vennligst vent...