Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Spisestue med grønne vegger, sort lampe og mange grønne planter

Mal et balansert rom med Årets farge fra Nordsjö

Å føle seg tilknyttet naturen er godt for vår velvære, både fysisk og psykisk. Vår pallett Lush, men farger inspirert fra fjellet og skogens bunndekke, kan hjelpe oss med tilknytningen til naturens rundt oss og skaper en atmosfære som en gjenkjennbar og beroligende i vårt hjem.

Å føle seg tilknyttet naturen har vist seg å ha en grunnleggende effekt på vårt velvære og helse. De senere år har vist at vi finner det nødvendig å komme oss ut og se natur. Vi har med dette tatt utgangpunkt i og satt sammen en fargepallett som gir samme berolingende effekt som skogen og fjellet har inn i hjemmet ditt. Fargenyansene er ideelle for å skape hjem og vegger som gir en beroligende effekt. Fargene fungerer utmerket sammen med Årets farge Wild WonderTM og kan skape dynamiske fargekombinasjoner som føles rolig og behagelig.

Prøv disse 4 interiørideèr med fargene fra Lush-paletten...

Skap en beroligende plass i stuenI denne lyse og luftige stuen skaper en to-delt vegg malt i 2 farger fra Lush-palletten en varm og rogivende følelse. Kombinasjonen med Wild Wonder og dus grønn løfter rommets proposjoner og samtidig gjør den både koselig og inviterende. Fargene i Lush-palletten fungerer perfekt med naturens elementer, så ta inn grønne planter og blomster for å komplettere looken.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekode

Nordsjö Khaki Green G3.12.56
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

To veggfarger i grønt og strågult malt i en lys og luftig spisestue

Vær kreativ med fargene i soverommet

 

Fargene fra Lush-palletten er så absolutt knyttet til naturen, men det betyr ikke at de ikke kan benytter for å skape storlått uttrykk. Her er en sengegavl malt direkte på veggen i en storslått og overproposjonert bue i en dus grønn farge, der buen også består av en ytterlinje i Årets farge Wild Wonder. Det skaper både dramatisk trompe l’oeil effect mot den grå-lilla bakveggen.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekode

Dazzling Visby AN.02.35
Intense Paris K0.05.47
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Dusky Paris J0.05.65 (tak)

Lilla vegg på soverommet med grønnmalt sengegavl bak sengen

Mal en vegg i rutemønster 

 

Fargene i Lush-palletten er perfekt for å tilføre et rom personlighet når de benyttes benyttes i kombinasjon med hverandre. Mal rutemønster med smale striper, i en nedtoet lilla sammen med Årets farge Wild Wonder, på den subtile og duse grønne veggen. Dette rutemønsteret gir en morsom effect på barnerommet samtidig som det beholder en moderne og luftig atmosfære. Linjene er med på å dimensjonere rommet perfekt og kan kanskje gi veggen litt illustrativt større rom?

Hvilke farger? Fargenavn og fargekode

Dusky Paris J0.05.65
Nordsjö Violet Dream X5.04.69
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Barnerom med grønnmalt rutemønster på vegg sammen med lys rosa vegger

Bind sammen kjøkkenet med farger

 

Bruk farger for å gi hvert område en åpent og personlig uttrykk samtidig som du skaper en visuell forbindelse. Her har vi benyttet en dus lilla fargenyanse for å knytte kjøkken og spiserom sammen, men fargen Wild WonderTM er benyttet på den innerste veggen for å tilføre i en varm og positiv kontrastfarge.

Hvilke farger? Fargenavn og fargekode

Nordsjö Distant Shadow VN.02.67
Dazzling Visby AN.02.35
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Lys syrinlilla og strågule malte vegger i kjøkkenet
Farger laster....