Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Halve tiden på husmalingen
Forlengerskaft gjør husmalingen mer effektivt

Mal huset på halve tiden

Med riktig verktøy og planlegging kan du spare mye tid når det er dags å male om huset.

Noen gruer seg til å male om huset, da de synes det er et stort og tidkrevende arbeide. Med våre fire tips kan arbeide gjøres mye raskere enn du tror.

Det eneste som kreves er litt planlegging, rett verktøy og den beste påføringsmetoden. Vær nøye med forarbeidet – vask, slip bort løs maling og grunn tre-rene flater – så er det bare å sette i gang!

Dypp penselen færre ganger i malingspannet

Penselen er det klassiske verktøyet for maling av fasader, men med rulle får du opp mye mer maling og således får du malt større flater av gangen. Husk å stryke over med pensel etterpå  for å få en jevn og dekkende overflate. 

Les også: Slik gjør du

Større rekkevidde

Med et forlengelsesskaft øker du rekkevidden og minsker behovet av å flytte på stigen så ofte. Du kan bruke både pensel og rulle til forlengelsesskaftet, og dette gir bedre ergonomi og minsker risken for belastningsskade.

Bedre kvalitet

Uansett om du maler med pensel eller rulle er det lurt å velge et kvalitetsprodukt. Gode produkter absorberer mer maling og dekker bedre. Dette gjelder naturligvis også selve malingen. Konsistensen på malingen muliggjør at mer maling tas med opp av spannet og kan fordeles på veggen.

Vær oppmerksom på detaljene

Planlegg jobben på forhånd, og pass på at du har alt malerverktøy du trenger hjemme. Du kan spare mye tid på små detaljer, som en S-krok (spannholder) hvor du kan ta med deg malingsspannet opp i stigen. Forlengerskaft gjør at dere rekker lengre opp på husveggen.  Om dere der to som maler går det så klart enda raskere, og om en bruker rulle, og den andre går etter med pensel blir det enda mer effektivt.

Lykke til med malejobben!

Farger laster....