Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se
Klar blå farge i spisestua med dekorative malte taklister

Klar blå farge i spisestua med dekorative malte taklister

Mal spisestuen i en naturlig fargepalett

Velger du farger som du finner i naturen slår det sjelden feil. Våre naturlige farger passer godt sammen og fyller mdeg meg energi - akkurat som de fleste naturopplevelser gjør. Dette er nemlig farger som er naturlige for øyet og som vi rent genetisk er vant til å forholde oss til.

Våre naturlige farger passer godt sammen og fyller deg med energi - akkurat som de fleste naturopplevelser gjør. Dette er nemlig farger som er naturlige for øyet og som vi rent genetisk er vant til å forholde oss til. 

Dersom sterke, klare farger ikke passer deg, søk i krydderskapet og hent inspirasjon fra nyanser som gyllen kanel, blågrønn rosmarin eller einebær og brun muskat. Varme, gylne fargetoner fremmer ikke bare gode følelser for hus og hjem, men skaper også en koselig, innbydende stemning som oppmuntrer familien til å omgås på nytt – over god mat selvfølgelig.

Spisestuen er malt i brente gule og rosa farger

Brente farger i spisestuen

I dette hjemmet vises at detaljer er viet oppmerksomhet og den dedikerte bruk av farger fremhever de arkitektoriske egenskapene i hjemmet. Kombinasjonen av naturlige materiale i form av treverk gir en varm fargenyanse og glød i spisestuemøblene og skaper en avslappet voksen og nærmest luksuriøs stil, sier vår Global fargesjef Helen Van Gent.

Hvilke farger?

D8.24.44 og Heart Wood

Mørk plommefarge på veggen i spisestuen

Mørk plommefarge på veggen i spisestuen

Plomme - en fiolett favorittnyanse

Spisestueveggen er malt med den helmatte malingen Ambiance Xtramatt, og dette gir en dyp luksuriøst uttrykk når mørke dype farger med mye fargepigmenter benyttes.

Hvilke farger?

W9.10.13

Mal spisestuen i gule og rosa farger

Gylne og rosa fargekombinasjoner i spisestuen

Gylden og rosa gir personlig stil og uttrykk - for den som våger litt mer

Kreativ maleteknikk der to farger smelter samme på veggen. Denne maleteknikken kalles Ombre. 

Hvilke farger?

Ochre Gold og Heart Wood

Spisestuen er malt i mintfarge og møblene er hvitmalte

Veggen malt i en mint farge i spisestuen

Lett og luftig med et hint av einebær

En deilig minfarge på veggen. Legg merke til at lister og skap er malt i samme farge. Det gir et lett uttykk og er en flott måte å få en liten spisestue til å fremstå som større. Når alle overflater er malt i samme fargenyanse, så er det ingen elementer som stikker seg frem og området vil virke som større og mer helhetlig for øyet som ser. Du skal imidlertid bruke ulik maling til vegg og lister/møbler. 

Hvilke farger?

Restful Valence 

Klar blå farge i spisestua med dekorative malte taklister

Klar blå farge i spisestua med dekorative malte taklister

Himmelske blåtoner

Himmelblå vegg i spisestuen gir både energi og passer godt sammen med både mørke og lyse treslag. Se også på taket som en del av opplevelsen når fargene skal vurderes. Dette taket er malt i en dus lys beige farge: BN.02.82 som balanserer fint med den klarblå veggen. Taket er malt med malingen Ambiance Sky og gir en helmatt overflate som ikke reflekterer lyset. I tillegg er det malt striper øverst på veggen for å lure øyet til å tro at det er høyere under taket enn det faktisk er - samtidig som rommet virker større da takflater ser ennå større ut enn det faktisk er.

Hvilke farger?

T9.26.21, Heart Wood, B1.08.37 og BN.02.82

Cf17 Årets farge Denim Drift malt på kjøkkenveggen

Cf17 Årets farge Denim Drift malt på kjøkkenveggen

Denn fargepaletten minner om en sommerdag der blikket er rettet mot skyene! Den deilige gråblå fargen Denim Drift dekker største del av veggen samt over kjøkkenbenken og den lyse lette blåfargen Soft Dijon er malt på bakre vegg. Gulvlistene i hele rommet gir tyngde til rommet og definerer størrelsen på rommet med sin mørke blå farge. Samme farge har også listene under kjøkkeninnredningen fått. Møblene i lys eik passer perfekt inn i denne fargepaletten. Hvitt er kontrasten som gjør helheten lys og lett. Armatur i krom passer godt inn i dette kjøkkenet.

Hvilke farger

Denim Drift, Soft Dijon og Dark Le Mans

Henter dataene, vennligst vent...