Nordsjö Visualiser

Visualiser fargen umiddelbart på veggen
Se

Gulvmaling

 

En ny farge på gulvet kan endre rommet fullstendig. Våg å ta inn farge også på gulvet.

Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å male en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen. Nordsjö Perform+ Diamond Floor gjør gulvet ekstra flekk og ripebestandig – et meget godt fundament for ditt hjem!

Gulvmaling kan virke som en uoverkommelig oppgave men ta med deg tips fra malermesteren og se video på fremgangsmåte her så vil du se at det er enklere enn du tror. Du finner trinnvise guider enten du skal male nye tregulv, male allerede malte gulv eller male betonggulvet. I tillegg kan både parkett og laminatgulv males. Følg fremgangmåten for et godt og holdbart resultat.

Få vakre malte gulv på 1-2-3.

Dette bør du tenke på når du skal male gulvet: Holder du vegger og tak i en nøytral fargetone og lar gulvfargen få dominere, vil innredningen tre tydeligere frem. Et mørkere gulv gir et stabilt og trygt preg, en lysere farge gjør at rommene oppleves større og lysere.

Gulvmaling - hjelpemidler og tips

Malermesterens beste tips

Få vakre nymalte gulv

Med gode hjelpemidler og enkle tips fra vår malermester får du vakre holdbare malte gulv

Mal gulvet på en helg

Vi gir deg tips til hvordan du får nymalte gulv i løpet av en helg. Planlegging er alfa og omega, og vi har gjort jobben for deg :-)

Mal betonggulvet

Mal betonggulvet

Slik maler du betonggulv innendørs

Slik maler du gulvlister

Slik maler du en illusjon av høye gulvlister

Fremgangsmåten som benyttes her til å male en illusjon av høye fotlister, men kan også benyttes uansett hvor på veggen du ønsker at fargeinndelingen skal vises - todelt vegg, taklister, gulvlister eller inndeling av områder etc.

Slik maler du lister

Få fine fabrikksprayet utseende på gulvlistene med disse tipsene fra våre malermestere.

Gulvmaling - best i test

Farger laster....